Yıldırım Demirören, Mehmet Soysal ile Kıvanç Oktay büyük tehlike atlattı!

Demirören Holding'a ait özel uçak Antalya semalarında şiddetli fırtınaya yakalandı. Gulfstream 450 tipi özel uçakta Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Medya Grubu CEO’su Mehmet Soysal ve iş adamı Kıvanç Oktay da bulunuyordu. Uçak İstanbul'a geri dönmek zorunda kaldı...

Demirören Holding’e ait Gulfstream 450 tipi özel uçak şiddetli fırtına nedeniyle Antalya’ya iniş yapamadı, İstanbul’a döndü.

Uçakta Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Futbol Fedarasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Medya Grubu CEO’su Mehmet Soysal ve iş adamı Kıvanç Oktay da bulunuyordu.

Yıldırım Demirören, Mehmet Soysal ile Kıvanç Oktay büyük tehlike atlattı!

Günlerdir olumsuz hava koşullarıyla mücadele eden Antalya'yı sabah saatlerinde şiddetli fırtına etkilemişti. Havaalanı civarında ise hortum dehşeti yaşanmıştı. Saatteki hızı 133 km'ye ulaşan hortum nedeniyle havaalanında iki otobüs, bir minibüs ve iki merdiven devrildi. Bir uçak ve bir polis helikopterinin pervanesinde hasar meydana geldi. Faciada 12 kişi hastaneye kaldırıldı.

Bu arada İl genelinde de yüzlerce bina hasar görürken 2 bina tamamen yıkılmıştı. 

Yıldırım Demirören, Mehmet Soysal ile Kıvanç Oktay büyük tehlike atlattı! ile ilgili etiketler Yıldırım Demirören Mehmet Soysal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.