Beşiktaş'ın yeni başkanı Demirören olacak!

Gazeteci Turgay Demir, YouTube hesabından yaptığı açıklamada, Fikret Orman'ın istifasının ardından Beşiktaş'ın yeni başkanının Yıldırım Demirören olacağını iddia etti.

Gazeteci Turgay Demir, Fikret Orman'ın şok istifasının ardından gündemi sarsacak bir iddiayı gün yüzüne çıkardı. Demir, Beşiktaş'ın yeni başkanının Yıldırım Demirören olacağını YouTube hesabından açıkladı.

Demir, "Bu çok uzun bir sürecin sonucu. Fikret Orman en kritik dönemde, 'FEDA' döneminde görev aldı. Stadı olmayan, transfer yapacak parası olmayan Beşiktaş, deyim yerindeyse çoluk çocukla, Olcay'la Oğuzhan'la Veli'yle, Samet Aybaba önderliğinde mücadele etti. O dönem iyi idare edildi." dedi.

Başarıların geldiği döneme göndermeler yapan Demir, "Gomez'li, Şenol Güneş'li dönemde 2 şampiyonluk, yeni bir stad... Bu dönemler çok iyiydi. Sıkıntı Gomez'in satışından sonra ortaya çıktı. Beşiktaş Gomez'i elinde tutsaydı, o günden bu yana transfere harcadığı paraların yarısını harcamazdı. Şampiyonluk sayısı da 4 olurdu. Talisca, Aboubakar kararları vs... Abdullah Avcı başından beri yanlış seçimdi. Camiada tansiyon yüksek. Bu ortamda sistem diyerek itiraz edemezsin. Bugünü kurtaracaksın. Avcı da istifa edecektir. Bundan sonra geleceğe bakmak lazım. Başkanlık için birçok aday ismi duyacaksınız. Ama yeni başkan yüzde 90 ihtimalle Yıldırım Demirören olacak" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın yeni başkanı Demirören olacak! ile ilgili etiketler Yıldırım Demirören Fikret Orman Turgay Demir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.