"Beklemediğim, aklıma bile gelmeyen bir sürpriz"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in A Milli Takım teknik direktörü olması ve Yıldırım Demirören'in istifası ile ilgili ilk kez konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kulüpler Birliği toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş’in Milli Takım’ın başına getirilmesi ve Yıldırım Demirören’in istifasını değerlendiren Orman, “Borçlu olan kulüpler, hızlı olarak bütçelerini daraltmak zorunda. Buna başkanı olduğum Beşiktaş da dahil. Şampiyon olmuş tüm kulüpler bunu yapacak. Kulüpler kendi göbeğini kendi kesecek.

ŞENOL GÜNEŞ HAZİRAN AYINA KADAR TAKIMIN BAŞINDA

Orman, "Yıldırım Demirören’in istifası, hiç beklemediğim, aklıma bile gelmeyen bir sürpriz. Hayırlısı olsun, bir gerekçeleri vardı. Herkes şok oldu. Bundan sonraki süreçte Türk futbolu için hayırlısı olsun. Türk futboluna hizmetleri için teşekkür ederim. Yönetim kurulu toplantımız var. Ondan sonra açıklama yapacağız. Şenol Hoca şu anda haziran ayına kadar takımın başında. Hayırlısı olsun.” ifadelerini kullandı.

"Beklemediğim, aklıma bile gelmeyen bir sürpriz" ile ilgili etiketler Yıldırım Demirören Fikret Orman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.