Yasemin Şefkatli

YASEMİN ŞEFKATLİ KİMDİR?

1992 yılında dünyaya gelen Yasemin Şefkatli İstanbul doğumludur. Manken, model Yasemin Şefkatli en son magazin dünyasında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile ismi anılmıştır. 1992 yılında dünyaya gelen Yasemin Şefkatli İstanbul doğumludur. Yaşantısını İstanbul Beşiktaş'ta sürdürmektedir. 2017 yılının Ağustos ayından bu yana İdo Tatlıses ile birliktelikleri sürmektedir. İstek Özel Semiha Şakir Lisesi mezunudur.

İDO TATLISES KİMDİR?

İdo Tatlıses veya asıl adıyla İbrahim Tatlıses (d. 15 Şubat 1992; İstanbul), Türk şarkıcı ve DJ. “İbrahim ve Derya’nın oğlu” kısaltmasından, İdo adını almıştır. Berklee College of Music’in Arrange and Producer bölümünde sertifika eğitimi almıştır.
İdo Tatlıses, Tatlıses TV’de çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2013 yılında DJ’lik ve Tatlıses Kebap’ın işletmesini yapmaya başlamıştır. 2014 yılının Haziran ayında “Sonsuz Teşekkürler” adlı ilk teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Sonsuz Teşekkürler” adlı şarkısına klip çekmiştir. 2014 yılının Kasım ayında “Satır Satır” adlı ikinci teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Satır Satır” adlı şarkısına klip çekmiştir. 2015 yılının Mart ayında “Kaç Kere” adlı üçünü teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Kaç Kere” ve “Aşk Bunun Adı” şarkılarına klip çekmiştir. 2014 yılından 2015 yılına kadar çıkardığı teklilerinin plak şirketi Deriko Müzik’tir.

Yasemin Şefkatli ameliyat olan bebeğinin son durumunu anlattı
İbrahim Ayel'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama! Ünlülerin sosyal medya paylaşımları 1 Mart 2024
Yasemin Şefkatli'den oğlu İbrahim Ayel hakkında itiraf! İbrahim Tatlıses torunu ile ilgili kötü haberi verdi İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri dünyaya geldi İdo Tatlıses'ten eşi Yasemin Şefkatli'ye dövme jesti! İkiz bebeklerinin isimleri belli oldu! Tatlıses ailesinin sevinci ikiye katlandı! Tatlıses ailesinden müjdeli haber! İbrahim Tatlıses'ten kızı Dilan Çıtak'a servet değerinde düğün hediyesi Yasemin Şefkatli'den kaza açıklaması: ''Çok zor günler geçirdik'' İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'nin istediği reklam ücreti dudak uçuklattı İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses'in yüzünü koluna dövme mi yaptırıyor? Dilan Çıtak kardeşi İdo Tatlıses'in düğününe katılmamıştı... Sorular karşısında bakın ne cevap verdi İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'ye taktığı altın kemerin fiyatı ortaya çıktı İbrahim Tatlıses'ten Sibel Can ve Hülya Avşar iddiasına jet yanıt Sibel Can ve Hülya Avşar yakın dostu İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun düğünün neden katılmadı? İbrahim Tatlıses'ten gelinine servet değerinde düğün hediyesi Derya Tuna'dan 'gelinlik krizi' açıklaması İdo Talıses'in eşi Yasemin Şefkatli kayınpederi İbrahim Tatlıses ile fotoğrafını paylaştı 5 gün önce evlenmişlerdi... İşte İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin muhteşem evi Gülben Ergen, İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'nin düğününde kaza geçirdi! 'En fazla bir hafta ayrı kalabiliyoruz' diyen Gökhan Çıra boşandığı Selin Ciğerci ile barıştı mı? İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli bugün evleniyor İdo Tatlıses ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Yasemin Şefkatli gelin hamamı yaptı Koronavirüse yakalanan Yasemin Şefkatli'nin yaptığı 'pes' dedirtti İdo'nun sevgilisi Yasemin Şefkatli aşı olmadı virüs kaptı! 'Pijamalarını çıkarabilene helal olsun' Yasemin Şefkatli takipçilerini uyardı!