Yeni gelin Dilan Çıtak depresyona girdi! Sebebi ise şoke etti

Geçtiğimiz ay sevgilisi Levent Dörter ile nikah masasına oturan İbrahim Tatlıses'in müzisyen kızı Dilan Çıtak Tatlıses, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Çiçeği burnunda gelin Dilan Çıtak depresyona girdiğini açıkladı. 32 yaşındaki müzisyenin depresyon sebebi ise duyanları şoke etti.

İbrahim Taltıses ile Işıl Çıtak'ın kızları Dilan Çıtak Tatlıses, meslektaşı Levent Dörter ile geçtiğimiz ay hayatını birleştirmişti. Yeni evli çift Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter Nişantaşı’nda görüntülendi.

 

''FOTOĞRAFLARDA GÜZEL ÇIKTIM MI DİYE DEPRESYONA GİRDİM''

Düğün fotoğraflarında çok kilolu çıktığından dert yanan Çıtak "Hâlâ evlendik mi evlenmedik mi anlamış değiliz. Beni çok kilolu çekmişsiniz. ‘Acaba fotoğraflarda güzel çıktım mı?’ diye depresyona girdim." ifadelerini kullandı.

Posta'dan Kamil Sümer'in haberine göre; Hakkında yapılan olumsuz eleştiriler karşısında da konuşan ünlü müzisyen, "Kıyafeti kötü, gelinliği şöyle’ gibi haddini aşan eleştiriler hiç hoş değildi" dedi.

Yeni gelin Dilan Çıtak depresyona girdi! Sebebi şoke etti 

İbrahim Tatlıses’in, oğlu İdo Tatlıses ile geçen yıl evlenen gelini Yasemin Şefkatli’den sonra kendisine de altın kemer takmasıyla ilgili olarak da "Babam çocuklarını ayırmaz" diye konuştu.

Yeni gelin Dilan Çıtak depresyona girdi! Sebebi ise şoke etti ile ilgili etiketler Levent Dörter Dilan Çıtak Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.