Tatlıses ailesinin sevinci ikiye katlandı! Müjdeli haberi İbrahim Tatlıses verdi

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli Tatlıses'ten geçtiğimiz günlerde müjdeli haber geldi. Ünlü çiftin bebek beklediği öğrenildi. Gelininin hamileliğiyle ilgili konuşan İbrahim Tatlıses ikinci müjdeyi verdi.

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu.

Geçtiğimiz günlerde ünlü çiftten müjdeli haber geldi. Yasemin Şefkatli'nin 2,5 aylık hamile olduğu öğrenildi. 

İBRAHİM TATLISES MÜJDEYİ PATLATTI!

Beyaz Magazin programında gelininin hamileliğiyle ilgili konuşan ve 10. torununu kucağına almak için gün sayan İbrahim Tatlıses, yeni bir müjdeli haber verdi.

İkiz torun geldiğini söyleyen ünlü türkücü mutluluğunu şöyle dile getirdi:

"Yasemin, ikiz bebek bekliyor, bebeklerden biri kendisini saklamış ve iki gün önce kendisini gösterdi. Yasemin, 2,5 aylık hamile, cinsiyetleri henüz belli değil. Derya Tuna haberi öğrendiğinde gözyaşlarına boğuldu, çok mutluyuz."


Tatlıses ailesinin sevinci ikiye katlandı! Müjdeli haberi İbrahim Tatlıses verdi ile ilgili etiketler İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli İbrahim Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.