Dilan Çıtak Tatlıses'ten müjdeli haber! İbrahim Tatlıses yeniden dede oluyor

'İmparator' lakabıyla tanınan 71 yaşındaki ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in hamile olduğu iddia edildi. Yedi çocuk ve dokuz torun sahibi olan, torununun çocuğunu gören 71 yaşındaki sanatçı 10.kez dede olacak.

İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz yıl İstanbul'daki lüks bir otelde şarkıcı Levent Dörter ile nikah masasına oturdu. Dilan Çıtak'ın hamile olduğu iddia edildi.

Onur Akay'ın internet sitesinde yer alan habere göre; hamile olduğunu öğrenmesiyle büyük mutluluk yaşayan Dilan Çıtak Tatlıses, müjdeli haberi ilk olarak annesi Işıl Çıtak ve babası İbrahim Tatlıses ile paylaştı. İbrahim Tatlıses, en büyük torunu Mert Tatlıses'in çocuğunu da görerek, sanatçılar içinde ilk büyük dede unvanını almıştı.

Levent Dörter ile Dilan Çıtak'ın düğününde İbrahim Tatlıses de kızının yanındaydı. Kızına sarılıp duygusal anlar yaşayan sanatçıyı yine kızı Dilan teselli etmişti. Gelini Yasemin Şefkatli'ye altın kemer armağan eden İbo, kızını da altın kemer hediye etmişti. Altın kemerin değerinin 600 bin TL olduğu öne sürülmüştü.

Dilan Çıtak Tatlıses'ten müjdeli haber! İbrahim Tatlıses yeniden dede oluyor ile ilgili etiketler Dilan Çıtak Tatlıses İbrahim Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.