Yalçın Akdoğan

YALÇIN AKDOĞAN KİMDİR?

Yalçın Akdoğan, 22 Eylül 1969 yılında İstanbul'da doğdu.

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın ve Yayın Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bölümü'nde, doktorasını ise Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset ve Sosyal Bilimler Bölümü'nde yaptı.

Gazeteciliğe Milliyet Gazetesi'nde staj yaparak başladı. Yeni Şafak ve Star gazeteleri ve çeşitli dergilerde yazarlık yaptı.

Pendik Belediyesi Eğitim Kültür ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Devlet Bakanı Basın Müşavirliği, AK Parti Genel Başkan Danışmanlığı ve Başbakan Başmüşavirliği görevlerinde bulundu.

25. ve 26. Dönemlerde AK Parti Ankara Milletvekili seçildi.

Başbakan Yardımcısı olarak görev yaptı.

Yalçın Akdoğan, İngilizce bilmekte olup evli ve üç çocuk babasıdır.

Amaç Hafter’in kazanması değil, Türkiye’nin kaybetmesi...
Lut kavminin trolleri... Gül, Babacan ve Davutoğlu neden başarılı olamaz?
AK Parti Genel Başkan Danışmanı oldu... Yerel seçim öncesi rehberlik edecek bir yazı Yalçın Akdoğan'ın acı günü... "Kürtler de Erdoğan’ı umut olarak görüyor!" Yalçın Akdoğan: FETÖ vesayet odakları ile... Yalçın Akdoğan'ın "Lider, Siyasi Liderlik ve... "15 Temmuz'da elinde silahla Köşk... "MİT TIR'ları kumpasını savunmakla, 15 Temmuz'u... İşte 2004 yılında Hollandalı Bakan ile yaşanan... Dünyada lider buhranı, Türkiye’de Erdoğan... Yalçın Akdoğan yaşarken efsaneleşen bir... ''Onlara yağlı kazığı sokan benim!''