Ufak Tefek Cinayetler

KONUSU

Dünya çapında bir iktisat profesörü, yıllar yıllar süren tecrübelerinin sonunda,İnsanların tam olarak dörde ayrıldığını tespit etmiş.Ona göre; en büyük kalabalığı ‘’aptallar’’ oluşturuyor, kendine de dünyaya da hiçbir katkısı olmayanlar. Geri kalan küçük kesim, üçe ayrılıyor; kurbanlar, haydutlar ve akıllılar.Bizim hikayemiz, aptallar ve kurbanlarla ilgilenmiyor.

Haydutlar ve iyiler arasındaki evrensel savaşı anlatıyor.Bir tarafta Oya, diğer tarafta haydut olduğu aşikar, bugüne kadar hep kazanmış Merve ve Pelin var.Arzu’nun tarafıysa belli değil Arzu’nun görevi; ‘’Bir insan kötü olmaya gücü yetmediği için mi iyidir yoksa yalnızca iyi ve vicdanlı olduğu için mi?’’ sorusunu bize izletmek.

Haydutlar gerçekten hep kazanır mı? Yoksa eninde sonunda hep iyiler mi kazanır?

Meriç Acemi kimdir? Aşk 101 senaristi Meriç Acemi kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?
İstanbul'u neden terk etti? Aslıhan Gürbüz sapığının mesajlarını yayınladı!
Kayıp ihbarı yapılan şahıs, nehirde ölü bulundu! İdam gelecek mi? Fedai Baran ne ceza alacak? Eleştirilere dayanamayan Şükran 30 kilo verdi! Bade İşçil'den aşk üçgenine jet açıklama! Ufak Tefek Cinayetler oyuncusu Çukur kadrosunda! Şükran Ovalı'dan eleştirilere tek karelik cevap! Ufak Tefek Cinayetler'de rüya gibi final! Gökçe Bahadır yeni işini sevenleriyle paylaştı! Ufak Tefek Cinayetler avukat Ceren kimdir? Hazal Ufak Tefek Cinayetler'in final tarihi belli oldu! Fazilet Hanım ve Kızları'ndan UTC'ye transfer! Ufak Tefek Cinayetler Şebnem Aksak kimdir? UTC'de Arzu'nun katili bakın kim çıktı! Ufak Tefek Cinayetler kadrosuna mı katılıyor? Sarmaşık'taki gerçek katil Merve mi Arzu mu? Katilin kim olduğu 'ufak tefek' ortaya çıkıyor! Sete gidemeyen Aslıhan Gürbüz kararını verdi! Aslıhan Gürbüz diziden ayrıldı mı? Ufak Tefek Cinayetler 37.bölüm izleyin Ufak Tefek Cinayetler 37 bölüm fragman! 36.bölüm UTC'de Kerim'in gençliği sosyal medyayı salladı! Ünlü oyuncu ağrıları nedeniyle sete gidemiyor! Ufak Tefek Cinayetler yeni fragman izle Ufak Tefek Cinayetler'de Edip'i kim öldürdü? O yarışmanın finalisti UTC kadrosunda! Sarmaşık'ta sıra erkeklerin kavgasında! Ufak Tefek Cinayetler yeni fragman izle