Arkadaşını böyle ölüme terk etti!

Ekranların sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in dün akşam yayınlanan bölümüne Merve ve Oya'nın trafik kazası damgasını vurdu. Kazadan Merve kurtulurken, yanan araç içine sıkışan Oya'yı ise kurtarmayarak kaderine terk etti.

Star TV'nin sezon finali yapmaya hazırlanan dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de finale yaklaştıkça tempo artıyor. Ufak Tefek Cinayetler'in 28. bölümünde Oya ve Merve, Serhan konusunda büyük bir yüzleşme yaşadı.

 OYA ÖLDÜ MÜ?

Oya'nın kullandığı arabada konuşan ikili arasında Serhan konusunda tartışma çıktı. Oya Merve'ye kocasıyla birlikte olduğu için sert sözler söyledi. Merve ise Serhan'la olan aşklarını itiraf etti.

Çılgına dönen Merve, Oya'nın kullandığı arabanın direksiyonuna asılarak yoldan çıkardı ve araç takla attı. Yanmaya başlayan araç içinden çıkan Merve, sıkışan Oya'yı ise 'Sen her şeyi biliyorsun. Söyleyeceksin herkese' diyerek kaderine terk etti.

 

Arkadaşını böyle ölüme terk etti! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler oya öldü mü oya 28bölüm son bölüm ilk sahne 29. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.