Bade İşçil'den aşk üçgenine jet açıklama!

Güzel oyuncu Bade İşçil, rol arkadaşı Gökçe Bahadır'ın eski sevgilisiyle aşk yaşadığı iddialarını yalanladı. İşçil, haberlerle ilgili sosyal medya hesabından "Yalan haber, en son Gökçe'nin yanında gördüm" açıklamasını yaptı. İşçil'in, daha önce de Bahadır ile sette kavga ettiği öne sürülmüştü.

Oyuncu Bade İşçil'in Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol arkadaşı olan Gökçe Bahadır'ın eski sevgilisiyle birlikte olduğu iddia edildi. Çıkan haberlerden sonra Instagram hesabından açıklama yapan İşçil, "Yalan haber en son Gökçe'nin yanında gördüm" dedi. İşçil'in, daha önce de Bahadır ile sette kavga ettiği iddia edilmişti.

ROL ARKADAŞININ ESKİ SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE İDDİASI

Gökçe Bahadır ile Efe Duru'nun beraberliği geçen Aralık ayında noktalanmıştı. Duru'nun, ayrılıktan yaklaşık iki ay sonra Bahadır'ın Ufak Tefek cinayetler dizisindeki rol arkadaşı Bade İşçil'le görüşmeye başladığı iddia edildi. Hatta ikilinin geçtiğimiz günlerde Bağdat Caddesi'ndeki bir İtalyan restoranında baş başa yemek yerken görüldüğü de söylendi.

Bade İşçil'den aşk üçgenine jet açıklama!

"EN SON GÖKÇE'NİN YANINDA GÖRMÜŞTÜM"

Hakkında çıkan haberlere Instagram hesabından cevap veren oyuncu Bade İşçil, "Yalan haber. Kendisini en son Gökçe Bahadır'ın yanında görmüştüm." dedi.

Bade İşçil'den aşk üçgenine jet açıklama! - Resim : 2

Bade İşçil'den aşk üçgenine jet açıklama! ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır Ufak Tefek Cinayetler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.