Pencereden düşen kişinin kim olduğu belli oldu!

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, dün akşam yayınlanan bölümüyle sezon finali yaptı. Sezon finalinde ortalık savaş alanına dönerken sezon başından beri merak edilen pencereden düşen kişinin kimliği de belli oldu.

Salı günleri Kadın dizisiyle kıyasıya rekabet halinde olan Ufak Tefek Cinayetler 32. bölümüyle sezon finali yaptı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde yer yerinden oynadı. Pelin, Merve, Burcu, Arzu ve Oya'nın kavgası nefes kesti. Gecenin sonunda ise pencereden düşen ve yaşamını yitiren kişinin Edip olduğu anlaşıldı.

Pencereden düşen kişinin kim olduğu belli oldu!

HER ŞEY AÇIĞA ÇIKTI

Parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve korkunç cinayete resmen saatler kaldı! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var! Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

Pencereden düşen kişinin kim olduğu belli oldu! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler kim oldu edip pencereden düşüş
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.