Tinder

Facebook altyapısını kullanarak üye olunabilen sistemde, kullanıcılar bulundukları konuma yakın olan insanlarla karşılaşırlar. Beğeni/beğenmeme seçeneğinin bulunduğu uygulamada iki kişinin birbirini beğenmesi durumunda eşleşme gerçekleşir ve iki taraf için de sohbet edebilme olanağı doğar.

Kaydırma sistemi ile çalışan Tinder'da birini beğenmek için ekranı sağa, beğenmemek için sola doğru kaydırmak yetiyor. Tinder'a 2015 yılında "Super Like" özelliği de eklenmiştir.Uygulama Türkçenin de dahil olduğu 38 farklı dilde, 196 farklı ülkeye hizmet vermektedir. Yapılan açıklamaya göre uygulamayı kullanan insan sayısı 1 milyonu aşmıştır.

En çok kullanılan flört uygulamaları nelerdir?
Belarus sınırındaki Polonya askerleri Tinder'larını kapatmayı unuttu! Üçlü ilişkiye giren çift dehşet saçtı: Önce boğdu sonra...
Aşıya teşvik için Tinder atağı Sakallı kadından erkek arkadaş ilanı Sevgilisinin gözüne zoom yapıp aldatıldığını anladı Ünlü sporcuya ilişki teklifi yağdı Her gün kapısına erkekler dayanıyor! Savcı cübbeli fotoğrafıyla arkadaşlık kuruyordu! Bilgileriniz artık paylaşılmak zorunda! Tinder ile ilgili inanılmaz gerçekler! Tinder'da kız kardeşiyle eşleşince dehşete kapıldı Kadınlarla konuşmak için 20 yılını yaktı! Natasha için davete gittiler şok geçirdiler! Öyle bir mesaj attı ki o gece fenomen oldu! Erkek arkadaşını samuray kılıcı ile doğradı! /... Tinder'dan cinsiyetçi yaklaşım!