Savcı cübbeli fotoğrafıyla arkadaşlık kuruyordu!

Arkadaşlık sitesi 'Tinder'de kendisini savcı gibi tanıtan Batuhan D. hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcılık sahte savcı hakkında 7 yıl hapis istemiyle dava açtı.

İzmir'de savcı cübbesiyle mahkeme kürsüsünde çektirdiği fotoğrafları ‘Tinder’ adlı arkadaş bulma sitesine koyan ve kendisine hâkim-savcılara mahsus otopark giriş kartı bastıran Batuhan D.’ye ‘resmi belgede sahtecilik’ ve ‘kamu görevini usulsüz olarak üstlenmek’ suçlamasıyla 7 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre bir ihbar üzerine harekete geçen İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Batuhan D.’nin sosyal medya hesabını da incelemeye aldı.

İzmir Adliyesi’nde görevli çok sayıda hâkim, savcı ve personel ile fotoğrafları da görüldü.

Yapılan araştırmada, Batuhan D’nin Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencisi olduğu dönemde adliyede staj yaptığı, mahkeme kürsüsündeki cübbeli fotoğrafı ve hâkim-savcılarla olan fotoğraflarını da bu dönemde çektirdiği belirlendi.

Batuhan D. kendisini “Savcılık mesleğini çok sevdiğim için kendimi böyle tanıttım” diye savundu.

Savcı cübbeli fotoğrafıyla arkadaşlık kuruyordu! ile ilgili etiketler İzmir Savcılık Tinder
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.