Tete

23 yaşındaki Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) kariyerine Gremio'da başladı ve 15 milyon euro karşılığında Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımına transfer oldu. Ardından Lyon ve Leicester'da da kiralık olarak forma giyen futbolcu sağ kanat ve on numara pozisyonlarında forma giyebiliyor.

Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor!
Okan Buruk Tete için raporunu verdi! Sene sonu ayrılık... Canlı yayında şok sözler: "Okan Hocam bu adamı kutlamalara sokma!"
İşte Galatasaray'ın Tete planı Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu! 8 milyon euroluk teklif "Okan Buruk'la konuştum. Onlara 'Zaha ve Tete'yi' almayın dedim" Galatasaray'ın büyük pişmanlığı: Wilfried Zaha ve Tete Galatasaray’daki kariyerleri buraya kadar: Güle güle Sergio Oliveira! "54 yaşındayım, Tete'den daha iyi oynarım! Topla döverim bu adamı" Wilfried Zaha Okan Buruk'un gözünden iyice düştü Yayında çıldırdı: "Bu Tete'yi oynatma artık Okan Hocam! Kim bu adam?" Bandırma maçı sonrası şaşırtan sözler: "Tete çok büyük futbolcu" Erden Timur çıldırdı, durmaya niyeti yok! 10 milyon euroluk satış daha Galatasaray Tete için pazarlık masasında! İstenen tutar 10 milyon euro Canlı yayında çıldırdı, iki yıldızı yerin dibine soktu: Zaha ve Tete! "Başlarım Zaha’sına Tete’sine! Ndombele bir daha forma giymeyecek" Ndombele ve Tete'de büyük çöküş! Kerem Aktürkoğlu ve Tete'nin golleri Şampiyonlar Ligi'nde ödüle aday "Yeni kural mı geldi? Gol yemeden oyuncu değiştirilmiyor galiba artık" Şimdi sıra Tete ve Ndombele'de! Maç sonu Tete'yi yerden yere vurdu Tete için flaş transfer iddiası! Devre arası gidiyor... İki yıldız bir Nicolo Zaniolo etmedi! "Şapalağı koyardım valla. Halı saha değil Şampiyonlar Ligi burası" 10 milyarlık derbi! Rams Park'ta yıldızlar geçidi Erden Timur transfer etti! Galatasaray'da büyük pişmanlık 6 futbolcunun ismini verdi! Galatasaray'da kriz Shakhtar, Tete transferi için FIFA'ya başvuruda bulundu! Ya kaprisli ya da Okan Buruk ona ders vermek istiyor Bedavaya imza atan yıldızda şok detay! 9 kurşun yemiş yine de ölmemiş