Galatasaray ile Beşiktaş arasında 10 milyar liralık derbi! Yıldızlar geçidi

Süper Lig'in 9. hafta maçında bu akşam Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. İki takımın kadro değerleri ise dudak uçuklatıyor. Ligin en değerli takımı olan Galatasaray ile kadro değeri sıralamasında Fenerbahçe'nin ardından 3. sırada olan Beşiktaş karşılaşıyor.

Süper Lig'de Milli ara sonrası gözler nefesleri kesecek derbiye çevrildi. Bugün saat 19.00'da Rams Park'ta Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Bu kritik derbi öncesi iki takımın kadro değerleri adeta dudak uçuklatacak cinsten.

10 MİLYAR 850 MİLYON TL'LİK DERBİ

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbinin kadro değerleri toplamı 10 milyar 850 milyon TL. Aslan, kadrosunda yer alan futbolcuların 236 milyon Euro’luk değeriyle ligdeki takımlar arasında bu alanda zirvede yer alıyor. Kartal’ın kadrosundaki futbolcuların değeri ise 129 milyon euro ve 3. sırada bulunuyor.

Galatasaray’da derbide oynaması durumunda Brezilyalı yıldız futbolcu Tete 24 milyon euro ile sahanın en değerlisi olacak. Beşiktaş’ta ise Portekizli orta saha Gedson Fernandes 17 milyon euro ile takımın en değerlisi konumunda.

(Takvim)

Galatasaray ile Beşiktaş arasında 10 milyar liralık derbi! Yıldızlar geçidi ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş Gedson Fernandes Tete
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.