Okan Buruk'tan Tete için flaş açıklama: Sorun olmayacaktır...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Tete konusunda “Bir sorun olacağını düşünmüyorum. FIFA her zaman oyuncunun oynamasından yana kararlar verir.” dedi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu rövanş maçında Olimpia Ljubljana’yı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, bu mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında Tete için açıklamalarda bulundu. 

“ONUNLA İLGİLİ KARARI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA VERECEĞİZ”

Yeni transfer Siraçhan Nas ile ilgili konuşan Okan Buruk, “Onunla ilgili karar vereceğiz. Dün ilk defa bizimle antrenmana çıktı. Tabii ki Galatasaray’ın geleceği için Türk oyuncular, yetenekli Türk oyuncular ve alt yapımızdaki oyuncularımızla ilgili kulübümüzün yatırımı var. Bu oyuncularla ilgili kararımızı önümüzdeki hafta kararımızı vereceğiz” değerlendirmesinde bulundu. 

“ÇOK GENİŞ KADROMUZ VAR”

Daha önce 2 tane Avrupa tecrübesi olduğunu aktaran Buruk, “İlki Başakşehir ile Avrupa Ligi gruplarını lider bitirdik. İkinci senemde ise Şampiyonlar Ligi ile birlikte zorlandığımız dönem oldu. İki tane tecrübe yaşadım. Çok önemli oyunculara sahibiz. Çok geniş bir kadromuz var. Burada da bütün oyuncularımızı paylaşacağız. Kaliteli oyuncularla birlikte iki tarafta da yarışacağımızı düşünüyorum” dedi.

TETE KONUSU

49 yaşındaki teknik adam, Tete’nin transfer süreciyle ilgili gelen soruya ise, “Bu benim alanım değil. Kulübümüzün ve kulübümüzün avukatlarının alanı. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. FIFA her zaman oyuncunun oynamasından yana kararlar verir. Oyuncu her zaman oynar. O yüzden oynamasıyla ilgili bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Dün takım antrenmanını içinde yer aldı. Tüm işlemleri bittikten sonra diğer oyuncularımızla birlikte kadroda yer alacak” cevabını verdi. 

 

Okan Buruk'tan Tete için flaş açıklama: Sorun olmayacaktır... ile ilgili etiketler Okan Buruk Galatasaray Tete FIFA Shakhtar Donetsk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.