Sevda Erginci

Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Okul tiyatrosunda yer alan Erginci, bir dönem piyano eğitimi almıştır. 3 yıl Flamenko yapmış olan Sevda Erginci'nin ilk dönemlerde hayali balerin olmak olsa da, sonrasında bu fikri değişmiş ve tiyatroya yönelmiştir. Yıldız Kenter'in öğrencisi olan genç oyuncu, bir süre sonra Ozan Güven tarafından keşfedilmiş ve Koyu Kırmızı dizisinde boy göstermiştir.

İlk sinema filmini ise Türkan Şoray'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Uzaklarda Arama filmi ile çeken Sevda Erginci, Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle kariyerine devam etmiş ve son olarak Yasak Elma dizisinde boy göstermeye başlamıştır.

Sevda Erginci 1,65 boyundadır.

Kül Masalı dizisi konusu ne? Kül Masalı dizisi oyuncuları kim?
Sevda Erginci kimdir, boyu ve yaşı kaç, nereli? Seni Kalbime Sakladım dizisinin Zeynep'i hakkında... Balkan Ninnisi Dizisi Bir Daha Ekrana Gelmeyebilir! Sadece Bir Bölüm Yayınlanmıştı!
Sevda Erginci Yeni Kanalını Buldu! Sevda Erginci Yeni Dizisi Civan Mert Oyuncuları Kimler Oldu? Sevda Erginci rolü için imaj değiştirdi! Saçlarını kısacık kesti Oyuncu Sevda Erginci'ye sevgili şoku! Yılmaz Kunt'un başka bir kadınla mesajlaşmaları ifşa oldu Uyanış Büyük Selçuklu Turna Hatun kimdir, nasıl öldü? Turna Hatun'u kim oynuyor? Sevgili Geçmiş final mi yapıyor? Neden bitiyor? Sevgili Geçmiş İpek kimdir? Sevda Erginci kimdir? Yasak Elma'dan üçüncü ayrılık haberi! İki başrol oyuncusu da Yasak Elma'ya veda ediyor! Yasak Elma'nın olaylı setinde neler yaşanıyor? Sevda Erginci'nin eski hali olay oldu! Yasak Elma'nın yasak aşkı deşifre mi oluyor? Yakışıklı oyuncu, Yasak Elma kadrosunda! Yılmaz Kunt ve Sevda Erginci sevgili mi? Kimdir? Sevda Erginci'nin sevgilisi bakın kim çıktı! Sevda Erginci kimdir? Talat Bulut hakkında ne dedi Yasak Elma'da taciz gerginliği giderek artıyor!