Balkan Ninnisi Dizisi Bir Daha Ekrana Gelmeyebilir! Sadece Bir Bölüm Yayınlanmıştı!

TRT 1 ekranında yayınlanan Balkan Ninnisi ilk bölümü ile ekrana geldi. Üsküp'te geçen hikayesi ve Erdal Özyağcılar gibi iddialı oyuncularıyla Balkan Ninnisi yeni Elveda Rumeli olma iddiasındaydı. Dizinin yaz dönemi için ekrana gelmesi planlanıyordu. Ancak risk hemen ortaya çıktı. Balkan Ninnisi hakkında büyük risk ortaya çıktı.

Yaz dönemi için ilk kez romantik komedi dizisine yer veren kamu kuruluşu TRT 1 Seni Kendime Sakladım dizisiyle başlangıcı yaptı. Sevda Erginci ve Mert Duymaz ikilisinin başrolünde olduğu dizi sosyal medyada da destek buldu. Yaz döneminde reytingleri istediği gibi olmayabilir ama biliyoruz ki pek çok dizi kış döneminde iyi iş çıkartabiliyor. Balkan Ninnisi Dizisi Bir Daha Ekrana Gelmeyebilir! Sadece Bir Bölüm Yayınlanmıştı!

Seni Kendime Sakladım dizisi başarılı olması halinde kış döneminde bazı engeller onu bekliyor. TRT 1'de yeni sezonda da devam edecek olan Alparslan Büyük Selçuklu, Barbaroslar, Kasaba Doktoru, Gönül Dağı ve Teşkilat dizileri haftanın 5 gününü dolduruyor.

İşte tam bu noktada Balkan Ninnisi dizisi için kritik dönem başlıyor. Çünkü başarılı olması halinde TRT 1'in başka bir proje yapmaması gerekiyor.

Balkan Ninnisi Dizisi Bir Daha Ekrana Gelmeyebilir! Sadece Bir Bölüm Yayınlanmıştı!

Son dönemde Fox TV'nin sıklıkla başvurduğu tutmayan diziye hemen son verme durumu TRT 1'de de yapılabilir. Bu durumda Balkan Ninnisi dizisi beklenen vedaya sahne olabilir.

 

Balkan Ninnisi Dizisi Bir Daha Ekrana Gelmeyebilir! Sadece Bir Bölüm Yayınlanmıştı! ile ilgili etiketler TRT 1 Sevda Erginci Balkan Ninnisi seni kendime sakladım
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.