Elkızı’nda Ezo Büyük Ses Getirecek! Bu Dizide İntikam Dram Ne Ararsanız Var

Çekimleri için Muğla’da çalışmalara başlanmış olan Elkızı dizisinin çalışmalarının beraberinde dizinin ilk fragmanı da geçtiğimiz günlerde FOX TV’de ekranlara gelmiş oldu. Sosyal medyada büyük ses getiren fragmanın, oyuncuların hayran kitleleri tarafından büyük ilgi gördüğü ve dizinin herkesin gözünde büyük merak uyandırdığı da dikkati çekti.

Çekimleri için Muğla’da çalışmalara başlanmış olan Elkızı dizisinin çalışmalarının beraberinde dizinin ilk fragmanı da geçtiğimiz günlerde FOX TV’de ekranlara gelmiş oldu. Sosyal medyada büyük ses getiren fragmanın, oyuncuların hayran kitleleri tarafından büyük ilgi gördüğü ve dizinin herkesin gözünde büyük merak uyandırdığı da dikkati çekti. 

Elkızı’nda Ezo Büyük Ses Getirecek! Bu Dizide İntikam Dram Ne Ararsanız Var

Yeni Dizi Elkızı’ nın Güzel Oyuncusu Erginci’ den Ses Getiren Paylaşım! 

Sevda Erginci’yi en son ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’ dizisinde Turna Hatun karakterine hayat verdiğini biliyoruz. Kendisini bu dizisinden sonra ise FOX TV ekranlarında Elkızı adlı yeni bir dizinin oyuncusu olarak karşımıza çıkacağı ifade edildi.

Baş rolünü İsmail Ege Şaşmaz ile paylaşan Sevda Erginci, sosyal medya hesabından dizi ile ilgili yapmış olduğu bir paylaşım ile sosyal medyada büyük ilgi gördü. Erginci, sevenlerini oldukça heyecanlandırdı ve dizi hakkında ilgililerine merak uyandırmış oldu.

Elkızı’nda Ezo Büyük Ses Getirecek! Bu Dizide İntikam Dram Ne Ararsanız Var - Resim : 2

Yapmış olduğu bu paylaşımın altına Erginci: ‘’Hazırsanız başlıyoruz.’’ notunu da düşerek baş rolünü oynayacağı dizisinin yakın zamanda ekranlara geleceği bilgisini de vermiş oldu.  

‘’Ezo’’ Karakterini Canlandıracak! 

Erginci, Elkızı dizisinde, çocuk yaşta öksüz kalmış ve annesinin yaşadığı kaderi yaşayan kız çocuğunu ve intikamı temeline alan bir ‘’Ezo’’ karakterinde yaşatılacak genç kızı canlandıracağı ifade edildi. Dizi, intikam ve dram üzerine yazılmış bir genç kızın hayat hikayesini konu alıyor. 

Elkızı’nda Ezo Büyük Ses Getirecek! Bu Dizide İntikam Dram Ne Ararsanız Var - Resim : 3

Ezo karakterinin hayat hikayesini diziye uyarlamaya gün sayan kadroda, dizinin baş rolleri Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz olup, oyuncu listesinde ise Perihan Savaş, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı’da bulunuyor. Ayrıca Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper isimleri de yer alıyor.

Oyuncuların sevenleri ve hayran kitlesi, Elkızı dizisinin yayın hayatına başlayacağı günü iple çekiyor. 

Elkızı’nda Ezo Büyük Ses Getirecek! Bu Dizide İntikam Dram Ne Ararsanız Var ile ilgili etiketler El Kızı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.