Seçil Erzan

Seçil Erzan, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına Çorlu Lisesi'nde başlayan Erzan, üniversite eğitimini Kocaeli'de tamamladı.

Çorlu'da bir bankada 10 yıl boyunca şube müdürü olarak görev yaptıktan sonra, İstanbul'da bir şube müdürlüğüne atanmıştır. 2013 yılında çalıştığı banka ile Galatasaray arasında yapılan sponsorluk anlaşması sırasında, dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını üstlendiği belirlenmiştir.

Fatih Terim Denizbank’a tazminat davası açtı
Denizbank'tan A’dan Z’ye programı sonrası açıklama! Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması
Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Mağdur sayısı arttı! Seçil Erzan'ın davasında flaş gelişme! Tek tek incelenecek Denizbank, Selçuk İnan hakkında suç duyurusunda bulundu! Fernando Muslera ve Arda Turan ifade vermek için adliyede Seçil Erzan davasında kritik gelişme: Mert Çetin hakkında suç duyurusu Seçil Erzan davasında yeni kayıtlar: Yöneticileri böyle dahil etmiş! Seçil Erzan'ın konuşmaları ortaya çıktı: Kendimden nefret ediyorum Seçil Erzan'ın internet arama geçmişi ortaya çıktı: 2 planı vardı... Yeni bir Seçil Erzan vakası: 38 milyon avroluk vurgun yaptılar Seçil Erzan davasında yeni rapor: "Yarın gideyim sorayım tefeciye" "Mesajlar suç işlendiğini bilen çok kişi olduğunu gösteriyor" Beşiktaş taraftarından Arda Turan'a olay gönderme! Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Karar verildi! "Gerçek mağdurlar var, Emre Belözoğlu'nun parası 10 kişiye dağıtıldı" Avukatın sözleri Denizbank'ı harekete geçirdi! İşte yaşananlar... Seçil Erzan'ın savunması salondakileri güldürdü! Seçil Erzan hakim karşısında! İşte ilk sorulan soru... Seçil Erzan hakim karşısına çıkıyor: Futbolcularla yüzleşecek Seçil Erzan’ın Fatih Terim’in şoförü ile mesajları ortaya çıktı! "Fatih Terim'e yaranacağım diye sen ne yaptığının farkında mısın?" Seçil Erzan: "Canım sen Muslera ve Podolski'yi mutlaka hallet" Seçil Erzan Arda Turan ve Fulya Terim'in mesajları ortaya çıktı! Seçil Erzan davasında flaş gelişme! Terim'le konuşması ortaya çıktı Emre Belözoğlu: Seçil Erzan'la bir kez yüz yüze görüştüm Seçil Erzan'ın ilk soruda verdiği cevap dikkat çekti! "Terim’in bunun bir fon olduğunu düşünerek işe girdiğini düşünüyorum" Firari FETÖ'cü Hakan Şükür'den çarpıcı Fatih Terim açıklaması!