Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması: Ne yapmış olursa olsun bir kadın

Seçil Erzan'ın yüksek kar vaadiyle dolandırdığı isimlerden biri olan Arda Turan, katıldığı bir programda eski bankacı ile ilgili tezahüratlara tepki gösterdi.

Denizbank Müdürü Seçil Erzan'ın yüksek kar vaadiyle aralarında ünlü futbolcuların da olduğu 27 kişiyi milyonlarca dolar dolandırması Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştü. Dolandırıldığı öne sürülen isimlerden biri de futbolcu Arda Turan'dı. Dolandırılma vakasının patlamasının ardından ünlü futbolcu statta taraftarlar tarafından çok sayıda hakarete maruz kalmıştı. 

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, tv100'de ekranlara gelen Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuş programına konuk oldu ve Seçil Erzan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Turan, Seçil Erzan dosyası hakkında, "Belaltı iddialardan rahatsızım, biz helal paramızı gidip bankaya verdik. Karşılığında imzalı kağıt aldık." diye konuştu.

'BELALTI İDDİALARDAN RAHATSIZIM'

Turan, Seçil Erzan ile yaşananlar hakkında şunları söyledi:

Seçil Erzan’a ben kendi stadımda bile laf söylenmesini istemem. Ne yapmış olursa olsun bir kadındır. Beni tanıyanlar bilir, benim parayla eğilecek başım yok. Yine çalışır yine kazanırım. Geçmiş olsun nezakettir, herkese tavsiye ediyorum. Bir mağduriyet var, bankanın da insanların da mağduriyeti var. Uygun şekilde çözülsün. Ben belaltı iddialardan rahatsızım.

Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması: Ne yapmış olursa olsun bir kadın ile ilgili etiketler Arda Turan Seçil Erzan
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.