Beşiktaş taraftarından Arda Turan'a olay gönderme!

Beşiktaş taraftarı “Fatih Terim Fonu” olarak bilinen Seçil Erzan davasında ismi geçen Arda Turan’a göndermede bulunarak, “Seçil Erzan oley”, “Arda Turan paralar nerede” sloganlarını attı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur müsabakasında Beşiktaş ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar evinde rakibini 4-0 yenerek adını son 16 turuna yazdırdı.

Beşiktaş taraftarından Arda Turan’a gönderme


‘Fatih Terim Fonu’ olarak bilinen gizli fon davasında Seçil Erzan, aralarında Arda Turan’ın da bulunduğu çok sayıda futbolcuyu dolandırdığı iddiasıyla tutuklu bulunuyor. Beşiktaş taraftarı da karşılaşma devam ederken yaptıkları tezahüratlarda Arda Turan’ı hedef aldı

Siyah beyazlı taraftarlar, “Arda Turan paralar nerede” “Seçil Erzan oley” sloganları atarak rakip takımın hocasını kızdıracak bir göndermede bulundu.

Beşiktaş taraftarından Arda Turan'a olay gönderme! ile ilgili etiketler Arda Turan Seçil Erzan Beşiktaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.