Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Üniversite bünyesinde Tıp Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, Yaşam Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü bulunacaktır.

İDARİ YAPI

Üniversitenin yönetim organları, Yükseköğretim Kanunu'nda öngörülen organlar ile mütevelli heyetinden oluşacak. Mütevelli heyeti; Sağlık Bakanlığı Müsteşarı, Rektör, Bakanın seçeceği iki üye ile Yükseköğretim Kurulu tarafından seçilen profesör unvanına sahip bir üye olmak üzere, toplam 5 üyeden oluşacaktır.

KAMPÜS

Marmara Üniversitesi adına tahsisli olan Haydarpaşa Kampüsü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne tahsis edilecektir.

Kılıçdaroğlu'nun savunmaya devam ettiği Katar yalanına bir yanıt daha
İstanbul, Ankara ve İzmir 'kırmızı' mı olacak? "Vaka sayıları 20 bini bulabilir"
Yasaklar hangi illerde uzun süre kalacak? işte en riskli kentler Grip aşısı koronavirüsten korur mu? "Aşı olsa da enfeksiyonla yaşayacağız" Ünlü profesör öksürük krizine girdi! "Bak Belgrad'da sana ne yapıyoruz..." Korona'da endişelendiren gelişme! İyileşen hastalar neden önce negatif sonra pozitif görünüyor? Korona'da endişelendiren gelişme! İyileşen hastalar neden önce negatif sonra pozitif görünüyor? Ramazan Bayramı'nda 9 günlük yasak mı geliyor? SBÜ'den koronaya ilaç! TR-C 19 insan deneylerine hazır... Marketten alışveriş yaparken en önemli kural nedir? Prof. Dr. Kemalettin Aydın’dan kritik uyarılar! Türkiye korona ile mücadelede iyi yolda mı? Rakamlar ne söylüyor? Prof. Dökmetaş değerlendirdi... Türkiye iyi yolda mı? Rakamlar ne söylüyor? Prof. Dökmetaş değerlendirdi... Prof. Dr. Dökmetaş'tan umut dolu sözler! "Kırılmayı görürüz" deyip tarih verdi... Prof. Dr. Dökmetaş'tan umut dolu sözler! "Kırılmayı görürüz" deyip tarih verdi... İstanbul'a biner yataklı iki sahra hastanesi neden yapılıyor? İstanbul'a biner yataklı iki sahra hastanesi neden yapılıyor? Ivermectin mucize ilaç mı? Korona hastalarında kullanılıyor mu? Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden solunum cihazı müjdesi! Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden solunum cihazı müjdesi! "Her gün 15-20 çocuk hastanelere yatıyor!" "Her gün 15-20 çocuk hastanelere yatıyor!" "Aşıya bel bağlamayalım, solunum cihazı üretelim" "Aşıya bel bağlamayalım, solunum cihazı üretelim" Korona yerden havalanıp insana bulaşır mı? Korona yerden havalanıp insana bulaşır mı? Havalar soğuyor! Korona salgını soğukta artar mı? "Korona ve mevsimsel grip aynı anda olabilir!"