Mert Ramazan Demir

Uzun yıllar kameraman olarak birçok yapımda görev alan Mert Ramazan Demir, 2008 yılından itibaren çok sayıda film ve dizide rol aldı.

Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole'ün yaptığı "I Am You"da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı.

2020 yılında yayınlanan "Çıplak" isimli mini dizinin başrolünde yer alan Ramazan Demir; Fazilet Hanım ve Kızları, Öğretmen, Kuruluş Osman dizilerinde izleyici karşısına çıktı.

Yalı Çapkını dizisinde eve sızan kim?
Star TV'nin iddialı dizisi Yalı Çapkını'nda neler yaşanacak? Yeniden bir aradalar! Sarmaş dolaş fotoğraflarına yorum yağdı...
Ünlü dizinin başrol oyuncusu fragmanda kendini göremeyince isyan etti! Mert Ramazan Demir kimdir? Kaç yaşında, nereli? Ayrıldılar mı? Afra Saraçoğlu’ndan beklenen açıklama geldi! Yalı Çapkını setinde kavga! Afra ile Mert birbirine girdi iddiası! Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkı bitti! Favori çiftlerin bölüm başına kazandığı ücret dudak uçuklattı! Mert Ramazan Demir'den flaş Mert Yazıcıoğlu hamlesi Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir dudak dudağa görüntülendi! Afra Saraçoğlu'ndan 'aşk' dedikodularına yanıt! Yalı Çapkını dizisi hakkında soruşturma başlatıldı Sürpriz aşk! Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz el ele görüntülendi Yılın aşk bombası! Dilan Deniz Çiçek ve Mert Yazıcıoğlu sevgili mi? Yalı Çapkını'nın Esme'si Instagram pozlarıyla kendine hayran bıraktı Netflix'in tartışmalı dizisi 'Şahmaran'da gözden kaçanlar! Mahir Günşiray'dan Netflix’in Şahmaran paylaşımına tepki Baklava alır gibi kız seçilen, yılan hikayesine dönen yalı hikayesi! Şahmaran'ın yıldızı Serenay Sarıkaya'nın ayakları gündem oldu Serenay Sarıkaya sesiyle Şahmaran’ın galasına damga vurdu Şahmaran dizisinin galası gerçekleşti Ünlü isimlerin 2023 reklam ücretleri dudak uçuklattı Öpüşme sahnesi olay olmuştu! Saraçoğlu ve Demir'den samimi açıklamalar Yalı Çapkını'nda başrol oyuncusu ayrılıyor! Yerine Survivor'un... Kubilay Aka ile tartıştığı iddia edilen Mert Ramazan Demir Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka, Afra Saraçoğlu yüzünden kavga etti Arama trendlerine 'Bergen' filmi ve 'Yalı Çapkını' dizisi damga vurdu Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını Son Bölümünün Kesilen Sahnelerde Döktürdü Yalı Çapkını Dizisinde Beklenen Oldu! Sahneyi İzleyen Eridi, Tükendi