Gizli aşk ifşa oldu! Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir dudak dudağa görüntülendi!

Yalı Çapkını dizisinde başrol olan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir arasında aşk yaşandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İlişki yaşadıklarını her defasında yalanlayan ünlü oyuncular dudak dudağa görüntülendi. İşte detaylar...

Mert Yazıcıoğlu ile olan 4 yıllık ilişkisi bittikten sonra rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile adı aşk dedikodularına karışan Afra Saraçoğlu, hakkında sıcak bir gelişme yaşandı.

Yalı Çapkını dizisinde başrol olan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in adı bir süredir birlikte anılıyor. Ünlü ikilinin birlikte Urla tatiline çıkması ise aşk iddialarını güçlendirmişti. İkilinin büyük bir aşk yaşadığı ancak yapım şirketiyle anlaşmaları olduğu için bunu açıklayamadıkları gelen iddialar arasında.

GİZLİ AŞK İFŞA OLDU!

Son olarak Yalı Çapkını aşıklarının tatil kaçamağı bu defa ifşa oldu. İkili, magazin muhabirleri tarafından teknede dudak dudağa görüntülendi. Yalı Çapkını dizisinin sezon finale yapmasının ardından Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir önce Dalaman Havalimanı'nda görüntülenmiş, ardından da sarmaş dolaş yakalanmıştı. Çift, Göcek-Binlik Koyu'na demirli teknede Milliyet muhabiri Umut Ünver tarafından dudak dudağa görüntülendi. Merakla beklenen fotoğraflar ise bugün yayınlanacak.

Gizli aşk ifşa oldu! Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir dudak dudağa görüntülendi! ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.