Afra Saraçoğlu'na öyle bir soru soruldu ki şaştı kaldı

Afra Saraçoğlu, Elle Style Awards töreninde 'Yılın Televizyon Yıldızı' ödülünü aldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile ilgili duyduğu soru karşısında şaşırdı ve ne yapacağını bilemedi.

Elle Style Awards ödülleri dün akşam İstanbul'da düzenlenen görkemli bir törenle dokuzuncu kez sahiplerini buldu. Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu da gecede "Yılın Televizyon Yıldızı" ödülünü aldı. Tören sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelen Saraçoğlu, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le ilgili soru karşısında ne yapacağını bilemedi.

Afra Saraçoğlu'na öyle bir soru soruldu ki şaştı kaldı

EŞCİNSELLİK SORUSUNU DUYUNCA RÖPORTAJI BİTİRDİ

Ödül aldığı için mutluluğunu dile getiren Saraçoğlu, projelerin bitirdiğini ve yaz sezonu için hazır olduğunu söyledi. Basın mensuplarının "Mert beyi yanınızda göremedik normalde beraber çıkıyorsunuz" demesi üzerine şaşıran güzel oyuncu "Normalde beraber çıkmıyoruz. Yok ben kendim geldim" dedi. Oyuncunun bir muhabirin "Mert bey için eşcinsel diyorlar" sözleri karşısında ne yapacağını bilemeyen oyuncu, "Çok teşekkür ederim" diyerek röportajı bitirdi.

Afra Saraçoğlu'na öyle bir soru soruldu ki şaştı kaldı ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.