Afra Saraçoğlu'ndan 'Mert Ramazan Demir'le aşk yaşıyor' iddialarına yanıt

"Yalı Çapkını" dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, bir süredir haklarında çıkan aşk haberleriyle magazin gündeminden düşmüyor. Birlikte tatile çıkan ikilinin paylaştığı fotoğraflar aşk iddialarını güçlendirmişti. Afra Saraçoğlu, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile hakkında çıkan aşk iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu. Ayrıntılar haberimizde...

Mert Yazıcıoğlu ile olan ilişkisi kısa bir süre önce biten Afra Saraçoğlu'nun adı Yalı Çapkını dizisindeki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile birlikte anılıyor. İkili hakkında çıkan aşk iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir hakkında ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Afra Saraçoğlu'ndan 'Mert Ramazan Demir'le aşk yaşıyor' iddialarına yanıt

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir geçtiğimiz günlerde birlikte tatile çıktı ve fotoğraf paylaştı. Paylaşılan fotoğraflar ikili arasında aşk yaşandığına dair iddiaları güçlendirdi.

AŞK İDDİALARINA YANIT VERDİ

Dergi çekimi için Antalya'ya giden Afra Saraçoğlu, Antalya dönüşü havaalanında görüntülendi.Gazete Magazin'in sorularını yanıtlayan Afra Safaçoğlu, Mert Ramazan Demir ile haklarında çıkan aşk iddiaları için ilk kez konuştu ve şunları dile getirdi:

"Çok sevdiğim dışarıda da görüşmekten zevk aldığım arkadaşım. İzmir tatiline de arkadaşlarımızla beraber gittik..."

Afra Saraçoğlu'ndan 'Mert Ramazan Demir'le aşk yaşıyor' iddialarına yanıt - Resim : 2

İHANET İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisini bitiren Afra Saraçoğlu'nun, Mert Ramazan Demir ile aşk yaşadığı ileri sürülmüş ancak ikili, yalanlamıştı. Hatta Saraçoğlu'nun, Yazıcıoğlu'nu Demir'le aldattığı ve bu sebepten dolayı ayrıldıkları iddia edilmişti.

Afra Saraçoğlu ile dört yıllık ilişkisi biten Mert Yazıcıoğlu'da oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşıyor. İkili geçtiğimiz günlerde birlikte tatile çıkmıştı.

Afra Saraçoğlu'ndan 'Mert Ramazan Demir'le aşk yaşıyor' iddialarına yanıt - Resim : 3

Afra Saraçoğlu'ndan 'Mert Ramazan Demir'le aşk yaşıyor' iddialarına yanıt ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.