Marka

Bu işaretler kişi adları, isimler, sözcükler, herhangi bir anlamı olmayan yan yana getirilmiş harfler, rakamlar veya harf rakam kombinasyonları olabilir.

Hatta sadece çizimle görüntülenebilen bir çizimden  de ibaret olabilir. Ya da bu niteliklerin bir kaçının bir araya geldiği ibare ve şekil veya ibareler ve şekilden oluşan bir kompozisyondan da oluşabilir. Marka nedir için kısaca ürün veya sunduğunuz hizmetlere verdiğiniz her tür ad, ses ve işaretlerdir diyebiliriz.

Gerçek Gökçe Kırgız kim? Marka patent davasında karar çıktı
Marka gazeteciliği nedir? Brand journalism özellikleri nelerdir? 2022'nin en çok satan telefon markaları belli oldu!
Dünyanın en etkili markaları belli oldu! İkinci el ayakkabı için Decathlon adını tersten yazdı Dünyanın en büyük markalarının ilk ürünleri sizi çok şaşırtacak! Meyve ve balık satan Samsung mu? İkinci el araç satışına düzenleme sonrası yeni gelişme: Sahibinden.com'dan sıfır araç kararı Yunanistan yine rahatsız oldu... Türkiye'nin onay aldığı markaya karşı çıktılar Midyeci Ahmet, marka için sadece eski eşiyle sorun yaşamamış: 3 kişiyle daha... Putin bombaladı, Türk markaları kepenk indirdi: Mağaza sahipleri bugün toplanacak! ÖTV düzenlemesi sonrası otoda büyük indirim! İşte marka marka güncel fiyatlar... Tiryakilere kötü haber! Sigaraya 2 TL zam geldi! Taliban üyelerinin giyim tarzı sosyal medyanın gündeminde! İkinci el araçlarda dikkat çeken rapor! En çok satılan 10 marka belli oldu! Türkiye'nin en güçlü markaları belli oldu! En çok satılan otomobil markaları belli oldu! Lider Fiat... Dünyaca ünlü marka Avcılar’da 'Hiçbir kulübe müsaade etmeyiz' Hangi araba markalarında indirim var? 2020 Eylül ÖTV zammından etkilenmeyen araçlar listesi Ünlü iş insanları hangi marka otomobillere biniyor? Türk markalarına girecekleri her pazarda 5 yıl destek! Kylie Jenner, ablası Kim Kardashian'a böyle destek verdi! Hadise'ye büyük şok! Tanımadılar... Dünyanın en değerli markaları belirlendi Türkiye markaları için 3.8 milyar TL kaynak! Reklam teklifi yağmaya başladı! Black Friday bitti mi? Ne zamana kadar sürecek? 25 Kasım Trendyol Efsane Günler indirimi! Rossman 01-30 Ekim indirim katoloğu! Ünlü markaların piyasaya sürdükleri ilk ürünler!