Batı’da eskici dönemi: İkinci el ayakkabı için Decathlon adını tersten yazdı

Decathlon, Belçika'nın üç şehrinde adını 'Nolhtaced' olarak değiştirdi. Nohltaced, Decathlon'un tersten yazılmış hali, spor mağazaları zincirinin "ters alışverişi" teşvik etmek için son kampanyasının teması oldu.

İbrahim Acar
İbrahim Acar

Decathlon, Belçika'nın üç şehrinde adını 'Nolhtaced' olarak değiştirdi.

Evere, Namur ve Ghent'teki Decathlon mağazaları, bir ay boyunca isimlerini Nohltaced olarak değiştirecek.

Nohltaced, Decathlon'un tersten yazılmış hali, spor mağazaları zincirinin "ters alışverişi" teşvik etmek için son kampanyasının teması oldu.

Kampanya müşterilerin eski veya kullanılmamış spor ürünlerini Decathlon'a satmalarını ve böylece garanti kapsamında mağazada tamir edilip yeniden satılmalarını sağlamak için yapıldı.

Nolhtaced Belçika menajeri Arnaud De Coster, "Herkesin çevreye duyarlı bir şekilde spor yapabileceğinden emin olmak istiyoruz. Sürdürülebilir büyümek için, bu nedenle geri satın alma hizmetimize, ikinci el teklifimize, kiralama ve onarımlarımıza tamamen bağlıyız." dedi.

Menajer De Coster, "İlk bakışta, Nolhtaced'e yapılan bu isim değişikliği bir pazarlama hilesi gibi görünebilir, ancak asıl amacımız, geri satın alma hizmetimizi mümkün olan en geniş kitleye tanıtmak ve böylece mümkün olduğunca çok öğeyi yeniden kullanmak, ikinci eşiği düşürmektir. el ve satın alma gücünü artırmak."

Bu yıl bir test aşamasında Decathlon 26.000 ürünü geri satın aldı. Web sitesinde ve sosyal medya kanallarında logonun yanı sıra üç mağazanın ön cephesindeki afişlerin yeni isimle değiştirileceği bu kampanya ile amaç, mümkün olduğu kadar çok ekipmanı yeniden kullanmak ve böylece mağaza üzerindeki etkiyi azaltmaktır. çevre, hem de israftan kaçının.
Sürdürülebilirlik müdürü Joeri Moons, "Klasik tüketim modelimiz değişmeli: daha az yeni ürün satın alıp eski malzemeleri yeniden satıyor, onarıyor veya kiralıyor. Tüketiciler aynı zamanda eşyalara eskisinden daha farklı bakmaya başlıyor. Bu, sahip olmak yerine daha çok kullanımla ilgili” dedi.

Batı’da eskici dönemi: İkinci el ayakkabı için Decathlon adını tersten yazdı ile ilgili etiketler Avrupa Marka
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.