Maradona

Diego Armando Maradona Arjantinli teknik direktör ve eski futbolcudur. Birçok uzman, futbol eleştirmenleri, eski futbolcular, şimdiki futbolcular ve futbol taraftarlarınca tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak görülmektedir. Ayrıca Pelé ile beraber FIFA 20. Yüzyılın Oyuncusu ödülü almıştır.

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo yine dünyayı ayağa kaldırdı
Tartışma bitti! Tüm zamanların en iyi 10 futbolcusu açıklandı... Onlar futbolun efsaneleri! Peki bugün oynasalar ne kadar ederlerdi?
Maradona'yı da Ronaldo'yu da geride bıraktı Diego Armando Maradona'nın kırılması zor rekorları Dev organizasyonda tarihine geçmiş olaylar! Maradona'nın forması rekor fiyatla satıldı Maradona'nın 1986 Dünya Kupası'nda giydiği forma satışa çıkarılıyor Maradona'nın hayatı dizi oldu! Sevişme sahneleri dizinin önüne geçti! Maradona’yı öldürmekle suçlanıyorlar! 7 kişinin yargılanmasına başlandı Maradona'nın ölümünde flaş gelişme Maradona'nın ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı Maradona tablolarında bulundu Dalma 90 dakika ağladı... Maradona'nın doktorunun ofisinde arama! Arjantinli yıldız golünü Maradona'ya adadı Maradona ile ilişkisi iddia edilen Wanda Nara kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? Maradona'nın şaşırtan serveti! Gerçeği avukatı açıkladı! Efsaneye bunu da yaptılar! Maradona ailesinin yanına gömüldü Napoli Maradona için ayakta Maradona'nın sevenleri ile polis arasında çatışma TFF'den Maradona kararı Maradona'nın Çarkıfelek macerası Erol Bulut: "Samatta 3-4 hafta aramızda olamayacak" Maradona'nın ölüm nedeni belli oldu Taraftarlar Maradona'yı böyle andı Bosna Hersek gazetesi Maradona'nın bu fotoğrafını kullandı Maradona bedenen de Filistinlilerin yanındaydı