Bosna Hersek gazetesi Maradona'nın bu fotoğrafını kullandı

Efsanevi futbolcu Diego Armando Maradona'nın hayatını kaybettiği haberi tüm dünyada son dakika haberi olarak bültenlerdeki yerini aldı. Bosna Hersek'in en ünlü gazetesi Oslobođenje ise internet sitesinde Maradona ilgili haberinde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve FETÖ soruşturması ile gündeme gelen menajer Bayram Tutumlu ile çekilmiş olan fotoğrafını kullandı. Efsane isme ait binlerce fotoğrafın arasından seçilen bu kare 'FETÖ Maradona üzerinden Türkiye'ye mesaj veriyor.' yorumlarına neden oldu.

Arjantinli efsane futbolcu Maradona geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.

Maradona'nın ölüm haberi dünyadaki tüm medya organlarında son dakika gelişmesi olarak yer aldı.

Efsane isim ile ilgili binlerce haber ve video yayınlandı.

Bosna Hersek gazetesi Maradona'nın bu fotoğrafını kullandı

Bosna Hersek'in en ünlü gazetelerinden Oslobođenje'nin kullandığı fotoğraf ise büyük tepki çekti.

Gazetenin internet sitesinde Maradona'nın 1995 yılında Bosnalı çocuklar için düzenlenen organizasyonda forma giymesine dair detaylar da yer aldı.

Ancak gazete Maradona'nın binlerce fotoğrafının arasından FETÖ elebaşı Gülen ile FETÖ Borsası ile gündeme gelen menajer Bayram Tutumlu ile birlikte olduğu kareyi seçti. Skandal görselin kullanılması büyük tepki çekti.

Bosna Hersek gazetesi Maradona'nın bu fotoğrafını kullandı - Resim : 2

FETÖ SORUŞTURMASINDA ŞÜPHELİ OLARAK ADI GEÇTİ

Maradona'nın fotoğrafında yer alan ve o organizasyonu düzenleyen isimler arasında yer alan Bayram Tutumlu, FETÖ soruşturması ile gündeme gelmişti. Tutumlu'nun ismi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'nün finans şirketlerinden olduğu iddia edilen Dünya Pazarlama soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamede şüpheli olarak geçmişti.

Tutumlu'nun şirketin ortaklarından Eyüp Kaynak'ın hesabına 12 kez havale gerçekleştirdiği iddia edilmişti.

Bosna Hersek gazetesi Maradona'nın bu fotoğrafını kullandı ile ilgili etiketler FETÖ Bosna Hersek Maradona bayram tutumlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.