Lionel Messi'den duygulandıran Maradona anması

Arjantinli yıldız Lionel Messi, Barcelona'nın Osasuna'yı 4-0 yendiği maçta attığı golden sonra Diego Armando Maradona'yı andı. Barcelona'nın sosyal medya hesapları da Messi'nin gol anını paylaşarak "Diego için" şeklinde paylaşım yaptı.

La Liga'nın 11. haftasında Barcelona, sahasında oynadığı maçta Osasuna'yı 4-0 mağlup etti. Katalan devine 3 puanı getiren golleri 30'da Martin Braithwait, 42'de Antoine Griezmann, 57'de Philippe Coutinho ve 72'de Lionel Messi attı.

Arjantinli süper yıldız Messi, attığı gol sonrasında ellerini gökyüzüne kaldırarak, formasının altındaki 10 numaralı Maradona yazılı Newell's Old Boys takımın formasını göstererek, golünü, hafta içinde vefat eden Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona'ya adadı.

Lionel Messi'den duygulandıran Maradona anması

Barcelona formasıyla 641. golünü atan Messi, 643 golle, Brezilya'nın Santos takımında 18 yıl oynayan diğer bir efsane futbolcu Pele'ye ait olan "aynı kulüpte en fazla gol atma" rekorunu kırmaya daha da yaklaştı.

La Liga'da iki maç eksiği olan Katalan takımı aldığı galibiyetle puanını 14'e yükselterek, 7. sıraya çıktı. Osasuna ise 11 puanla 15. sıraya geriledi. 

Lionel Messi'den duygulandıran Maradona anması ile ilgili etiketler Barcelona Maradona La Liga Lionel Messi osasuna
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.