Efsane futbolcu Maradona hayatını kaybetti

Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona 60 yaşında hayatını kaybetti.

Arjantin'in önemli gazetelerinden Clarin, Diego Maradona'nın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Clarin'in haberinde "Kısa bir süre önce geçirdiği beyin ameliyatından sonra Tigre'deki evinde olan 60 yaşındaki Diego Maradona kalp krizi sonrası yaşama veda etti" ifadeleri yer aldı.

Efsane futbolcu geçtiğimiz haftalarda beynindeki pıhtı nedeniyle ameliyat edilmişti.  Kısa süre önce taburcu edilen Maradona'nın vefatı sonrasında Arjantin Futbol Federasyonu yaptığı paylaşımda, efsane ismin vefatını doğruladı.

Efsane futbolcu Maradona hayatını kaybetti

Futbol dünyasında tüm zamanların en büyük futbolcuları arasında sayılan Maradona, Arjantin Milli Takımı ile birlikte 1986 Dünya Kupası’nı kazandı. Mavi beyazlıları şampiyonluğa ulaştıran en etkili isimdi Maradona. O turnuvada attığı çalımlar ve gollerden çok eliyle attığı gol ile hatırlandı.

Efsane futbolcu Maradona hayatını kaybetti - Resim : 2

Bu gol için "Tanrının eli" diyen Maradona futbolculuk kariyerinde Boca Juniors, Napoli ve Barcelona gibi takımlarda forma giydi ve Napoli formasıyla iki kez İtalya Serie A şampiyonluğu yaşadı.

Efsane futbolcu Maradona hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Maradona vefat hayatını kaybetti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.