kargo

KARGO NEDİR?

Kargo, Tek parçada en fazla yüz kilogramı geçmeyen genellikle ambalaj ve kap içerisinde olan küçük boyutlu koli, sandık, paket gibi parça eşyadır.

23 Nisan'da kargolar açık mı, kaça kadar açık?
Ramazan Bayramı kargolar açık mı? Bayramda hangi kargolar açık? Kargo gemisinin çarptığı köprü yıkıldı! Araçlar denize düştü...
10-11 Şubat Cumartesi/Pazar eczane, hastane, banka ve kargo açık mı? PTT Kargo takip! PTT Kargo takip sorgulama! PTT kargom nerede? Niğde’de zirai ilaç yüklü kargo patladı: 4 personel zehirlendi... Kargo paketi yere düşüp patladı, 4 çalışan zehirlendi! Hava yolu ile yük taşıma yılın ilk 6 ayında yüzde 1,6 arttı O görüntüler büyük olay yaratmıştı: 3 çalışanın iş akdi feshedildi Alman DHL Group, MNG Kargo'nun tamamını satın aldı MNG Kargo satıldı mı, kime satıldı? 19 Mayıs 2022'de kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta kargo firmalarının çalışıp çalışmayacağı belli oldu Aras Kargo Bayilik (Frenchise) Nasıl Alınır? Şartları ve Ücreti PTT Kargo Adres Değişikliği Nasıl Yapılır? Bu mesaja dikkat! 'Başıma gelmez' demeyin! 7 gün içinde itiraz etmezseniz... CHP'den geçici olarak ihraç edilen Tanju Özcan HDP'ye kına yolladı: Onlarla hesabım bitmeyecek TOGG'dan heyecan uyandıran paylaşım: "Çok yakında" dediler İBB'nin kayıp kargoyla suçladığı işçiyi mahkeme akladı, İBB işten attı Ünlü markanın tişörtlerini sipariş etti, kargo gelince şoke oldu Dolandırıcılar şimdi de sahte kargo ve icra yalanını kullanıyor: Uzmanlar "Tuzağa düşmeyin" dedi Bu ürünleri alırken dikkat! Koşulsuz iade hakkı kaldırıldı! Vergi rekortmeni iş adamına 330 milyon liralık icra şoku! Kargo dolandırıcılarının tuzağına düştü Kargo çetesi 53 milyon kişinin kimlik bilgilerine ulaşmış! İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar: Kargo gemisiyle balıkçı teknesi çarpıştı! Kargo ücreti tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: O anlar kamerada Amerikan kargo devleri FedEx ve UPS, Rusya sevkiyatlarını askıya aldı 9 Rus askeri nakliye uçağı daha asker ve teçhizatla Kazakistan'a indi! Kargo teslim etme bahanesiyle gitti, telefonları çalıp kaçtı: O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Uçak köye düştü: Ölü ve kayıplar var!