O görüntüler büyük olay yaratmıştı: 3 çalışanın iş akdi feshedildi

İstanbul'da bir kargo firması çalışanlarının, kolileri fırlatarak araca yüklediği görüntüler büyük tartışma yaratmıştı. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından 3 çalışanın iş akdi feshedildi.

İstanbul'da, bir kargo firmasının şubesi önünde kolilerin fırlatılarak, araca yüklenmesine ilişkin görüntülerde yer alan 3 çalışanın iş akdi feshedildi.

ARACA YÜKLERKEN KOLİLERİ FIRLATTILAR

Görüntülerin geçen hafta bu firmanın Metris şubesi önünde yaşandığı ve kayıt altına alındığı belirtildi. Bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, 3 işçinin şubedeki kolileri araca yüklerken elden ele vermek yerine hızla fırlatması yer alıyor.

BİRLEŞME KARARININ TANITIM GÜNÜNE DENK GELDİ

Firma yetkilileri görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından yaptıkları inceleme sonucunda 3 çalışanın iş akdini feshetti.

Bir Alman lojistik firması ile alınan birleşme kararının tanıtım dönemine denk getirilen bu görüntülerden üzüntü duyduklarını ifade eden yetkililerin "mala zarar verme, ticari itibarı zedeleme, hizmet nedeni ile görevi kötüye kullanma" nedeniyle işçiler hakkında suç duyurusunda bulundukları ifade edildi.

O görüntüler büyük olay yaratmıştı: 3 çalışanın iş akdi feshedildi ile ilgili etiketler kargo
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.