ıspanak

Ispanak, Amaranthaceae familyasından yaprağı etli koyu parlak yeşil, sarımsı yeşil çok sayıda çiçekli tek yıllık otsu bir bitkidir. Asya kıtasının orta ve güneybatı bölgelerinin yerlisi olan bu bitki dünyanın birçok farklı bölgesinde gıda olarak tüketilir.

Karpuzdan zarar eden üreticinin cebi ıspanak ile doldu
Sadece günde 1 porsiyon tüketmek, felç riskini ortadan kaldırıyor! Mucizelerine inanamayacaksınız Kinder'den sonra şimdi de ıspanakta bulundu: "Salmonella tehlikesi var, sakın almayın!"
6 kişi zehirlendi, İl Sağlık Müdürlüğü uyardı! Ispanak zehirlenmesinin bir nedeni de yoğurt mu? Ispanak vakaları gözleri oraya çevirdi! Bakan Fahrettin Koca'dan ıspanak açıklaması! Uzmanlar uyardı! Ispanağı sakın böyle tüketmeyin Ispanakta korkunç bir olasılık daha Ispanak üretilen tarlada şüpheli ot bulundu! Uzman doktor uyardı: 'Tek tehlike ıspanak değil' İşte zehirlenmeye yol açan o ot! Güzelavrat otu nedir? Yan etkileri nelerdir? Ispanak zehirlenmesi vakaları Tekirdağ'a sıçradı! Ispanak zehirlenmelerinin nedeni belli oldu! İstanbul'da ıspanak alarmı! Elinizde ki bastonları bir kenara bırakın... Ispanaklı, domatesli levrek...