Müge Anlı'nın programında şoke eden olay! ''Yengem kocamı kaçırdı''

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç bir olay yaşandı. Kocasının yengesi ile kaçtığını söyleyen Anakadın Kural'ın iddiaları izleyenleri şaşkına çevirdi. Canlı yayına bağlanan yenge Elvan'ın anlattıkları ise Anakadın'ı çılgına çevirdi. İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyicileri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. ''Yengem kocamı kaçırdı'' iddiasıyla programa katılan Anakadın Kural'ın anlattıkları izleyenleri hayrete düşürdü. Canlı yayına bağlanan yenge Elvan ise hakkındaki iddiaları reddetti. İşte detaylar...

Müge Anlı'nın programında şoke eden olay! ''Yengem kocamı kaçırdı''

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te çok ilginç bir olay yaşandı. Canlı yayına katılan Anakadın Kural, "Kocam Halil, kardeşimin eski eşi ile kaçtı" şeklinde bir açıklama yaptı. Bu iddia ağızları açık bıraktı.

"BEN DUL BİR KADINIM İSTEDİĞİMİ YAPARIM!"

Müge Anlı'ya 'Kocamı bulun' diye çağrı yapan genç kadın yaşadıklarını şöyle anlattı: Biz 22 yıllık evliyiz. 15 yıl eşimin ailesiyle kaldık.Eşim ıspanak yetiştiriyor ve şoförlük yapıyor. Benim arkadaşım bir gün iş için eşimi arıyor. Telefonu yengem Elvan Bakan açıyor.Elvan, arkadaşıma 'Ben dul bir kadınım. Boşandım. İstediğimi yaparım. Düşer kalkarım' diyor. Sonra arkadaşım bu durumu bana anlatıyor.

AĞABEYİMLE EVLİYKEN…

Ve benim dünyam yıkılıyor. Ne yazık ki 2021 yılının Eylül ayından beri, ağabeyimle evli olduğu günden beri kocamla aşk yaşıyorlarmış.Birlikte ıspanak seralarında yengem adını Fatma diye tanıtmış. Kocamın parasının peşinde"

Bu iddiaların ardından yenge Elvan, yayına telefonla bağlandı. Müge Anlı, "Anakadın 'Yengem kocamı kaçırdı' diyor. Neler söyleyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

"KOCASINI DÖVÜYOR PSİKOPATIN ÖNDE GİDENİ!"

Yenge Elvan ise şöyle konuştu: Neye dayanarak bunu iddia ediyor. Ben öyle bir şey yapmadım. O kocasını döven söven hakaretler eden birisini. Elimde video görüntüsü var.Kocasının boğazına sarıldı. Halil çok eziyet görüyordu. Kendisi ayrılmak istediğini söyledi.Kocasıyla beraber değilim. Bu kadın psikopatın önde gideni. Bu yalanına eşimi de inandırdı... "

Canlı yayında çılgına dönen Anakadın ise "Halil'i sevdiğin için evliliğini yıktın. İki tane kız çocuğunu düşünmedin. Halil'in beni dövmeleri ne olacak? Engelli çocuğumu, mağdur çocuğumu Halil çizmelerle dövdü. Beni dinlesene, beni dinlesene!" diye bağırdı.

Müge Anlı'nın programında şoke eden olay! ''Yengem kocamı kaçırdı'' ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.