Hakan Hatipoğlu

Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

Survivor All Star'da Hakan'ın senaryosu tıkır tıkır işliyor mu?
Survivor Hakan ve Bozok arasında gerilim! Acun noktayı koydu! Survivor All Star'da yeni isim heyecanı! Ünlüler kadrosu netleşti!
Bebeği kurtarmak için kolunu kestiren adam hayatını kaybetti Koronavirüsten hayatını kaybetti! Gizem Hatipoğlu kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? Şanlı zaferin 97. yılını böyle kutladılar! Gel Yazın Konuşalım'da bir gün daha bitti! Gel Yazın Konuşalım devam ediyor! Gel Yazın Konuşalım ne zaman? Gel Yazın Konuşalım 31 Temmuz yayınında neler oldu Gel Yazın Konuşalım nerede yayınlanıyor! Seray Sever: Fasulye pahalıysa yemeyeceksin! Gel Yazın Konuşalım'da haftanın son günü! Gel Yazın Konuşalım saat kaçta? Gel Yazın Konuşalım sunucuları kim? Gel Yazın Konuşalım'da haftanın 4.günü! "Survivor 2020'de farklı bir format olacak!" İşte ünlü babalar ve çocukları! Survivor Hakan'dan kızı Lila paylaşımı! Hakan Hatipoğlu-Fazıl Say polemiği bitmiyor! ''Hesabı çocuğuma bir arşiv olması için açtım'' Hakan Hatipoğlu'nun kızının ismi Lila ne demek? Hakan Hatipoğlu, eşinin doğum anını anlattı! Hatipoğlu çifti bebekleri için poz verdi! "Tüm ülkeler cesaret alıp 'Kral çıplak' diyecek!" Hakan Hatipoğlu, Survivor dönüşü tatile koştu! Alper Baycın'ın ardından duygu dolu paylaşımlar! Survivor'da Kıbrıs öncesi son eleme gerçekleşti! Survivor yarışmacıları doları hala 3.80 sanıyor!