Bebeği kurtarmak için kolunu kestiren adam hayatını kaybetti

Hatay'ın Antakya bölgesinde yeğeni Kevser bebeği kurtarmak için kolunu kestiren Cuma isimli vatandaşın hikayesine şahit olan Hakan Hatipoğlu bu içler acısı olayı takipçileriyle paylaştı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Tarihi felaket olaak görülen bu deprem tüm dünyada yankı uyandırdı. Hatay'ın Antakya ilçesinde bebek yeğeni Kevser ile enkaz altında kalan Cuma isimli talihsiz adam, yeğenini kurtarmak için kolunu kestirdi.

Tüm ülkenin dört bir yandan yardıma gittiği deprem bölgesinde bulunan Hakan Hatipoğlu yaptığı paylaşım üzerine takipçilerini göz yaşlarına boğdu. 

Hakan Hatipoğlu tanık olduğu durumda hepimizi gözyaşlarına boğdu. Bebek yeğeni Kevser ile birlikte enkaz altında kalan Cuma isimli talihsiz bir adam, yeğenini kurtarmak için kolunu kestirdi.

Bebeği kurtarmak için kolunu kestiren adam hayatını kaybetti

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Tedavi altına alınan Cuma hastanede daha fazla dayanamayarak yaşamını yitirdi. Kevser bebeğin enkazdan çıkartıldı anlar kameralara yansırken Hatipoğlu, şahit olduğu bu olay karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Bebeği kurtarmak için kolunu kestiren adam hayatını kaybetti - Resim : 2

Bebeği kurtarmak için kolunu kestiren adam hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Hakan Hatipoğlu deprem Hatay AFAD
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.