Seray Sever: Fasulye pahalıysa ucuz sebze yiyeceksin!

TV8 ekranlarında 'Gel Yazın Konuşalım' programını sunan Seray Sever, canlı yayında tepki çeken açıklamalarda bulundu. Sever, "Millet işi-gücü beğenmiyor. Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı, yapacak bir şey yok. Çalışacaksın, ucuz sebze yiyeceksin." dedi. 

Seray Sever, TV8 ekranlarında Hakan Hatipoğlu ile sunduğu 'Gel Yazın Konuşalım' programında tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Hatipoğlu'nun ''Gülmek lüks olmuş, zor insanların hayatları her şey zor ekonomik problem çekenler var, iş poroblemi çekenler var, işsiz kalır mıyım diye düşünenler var. Nasıl gülsün bu insan?'' sözlerine Sever, " Şöyle gülsün bu insan; en azından savaş uçakları uçmuyor. Bombalar atılmıyor. Yanında insanlar ölmüyor, kolları bacakları patlamıyor. İnsanların şükretmeyi bilmesi lazım. Niye? Şuan en azından kalkıyorsun, sağlıklı bir güne uyanıyorsun. Çalışırsın, kazanırsın. İş yok, bilmem ne! Millet işi-gücü de beğenmiyor. O ucuz! Bu pahalı! Üretin kardeşim. Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı, yapacak bir şey yok. Çalışacaksın, fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin" diyerek, insanları aza şükretmeyi bilmemekle suçladı.

Seray Sever: Fasulye pahalıysa ucuz sebze yiyeceksin!

Sever'in bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Marie Antoninette'in "Ekmek yoksa pasta yesinler" sözü akıllara geldi.

İşte bazı yorumlar:

Seray Sever: Fasulye pahalıysa ucuz sebze yiyeceksin! - Resim : 2

Seray Sever: Fasulye pahalıysa ucuz sebze yiyeceksin! - Resim : 3

Seray Sever: Fasulye pahalıysa ucuz sebze yiyeceksin! - Resim : 4

Seray Sever: Fasulye pahalıysa ucuz sebze yiyeceksin! - Resim : 5

Seray Sever: Fasulye pahalıysa ucuz sebze yiyeceksin! - Resim : 6

 

Seray Sever: Fasulye pahalıysa ucuz sebze yiyeceksin! ile ilgili etiketler TV8 Seray Sever Hakan Hatipoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.