Uğurkan Erez'in ağabeyi Mehmet Uçkan Erez hayatını kaybetti

Koreograf ve modacı Uğurkan Erez aldığı acı haberle yıkıldı. YouTube'da yayınlanan 'Stil İkonu' isimli moda yarışmasının jüri koltuğunda oturan Uğurkan Erez'in ağabeyi Mehmet Uçkan Erez vefat etti.


Hakan Akkaya, Aslıhan Doğan Turan ve Ivana Sert ile birlikte jüri koltuğuna oturduğu 'Stil İkonu' yarışmasıyla izleyici karşısına çıkan koreograf ve modacı Uğurkan Erez (68) büyük bir acı yaşadı. Uğurkan Erez'in ağabeyi Mehmet Uçkan Erez hayatını kaybetti.

Acı haberi Uğurkan Erez, Instagram sayfasından ''Canımmm ağabeyim,birtanecik ağabeyimmm hoşça kal.. Seni çok ama çok özleyeceğim,nurlarda uyu.. Bir gün buluşmak üzere…'' sözleriyle duyurdu.

UĞURKAN EREZ


Aralarında Serkan Kaya, Ivana Sert, Çağla Şıkel, Seray Sever, Pınar Altuğ, Nilüfer, Demet Şener, Yeliz, Hande Yener, Beste Açar, Hakan Hatipoğlu, Tuvana Büyükçınar gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisi Uğurkan Erez'e baş sağlığı mesajları yağdırdı.

KAYBOLDUKTAN İKİ HAFTA SONRA BULUNMUŞTU


2016 yılında annesi Adalet Erez'i kaybeden Uğurkan Erez'in ağabeyi Mehmet Uçkan Erez, annesinin vefatının ardından kaybolmuştu. Mehmet Uçkan Erez o dönem İtalya'da bir hastanede bulunmuştu. Belçika vatandaşı olan Mehmet Erez'in annesini ölmeden önce ziyaret ettikten sonra dönüş yolunda kaza yaptığı ortaya çıkmıştı. Kötü haberi alır almaz yola çıkan ve İtalya'ya giden Uğurkan Erez, beyni zedelenen ve solunum cihazına bağlanan ağabeyini ambulans uçakla Brüksel'de donanımlı bir hastaneye naklettirmişti. Uğurkan Erez o dönem büyük bir acı ve korku yaşamıştı.

 

Uğurkan Erez'in ağabeyi Mehmet Uçkan Erez hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Uğurkan Erez vefat ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.