Gonca Vuslateri

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

Nazlı Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa‘da doğmuştur. Bursa'da doğduktan sonra babası astsubay olduğu için görevi dolayısıyla yaklaşık 8 yıl Adana‘da lojmanda yaşadılar. Babası 1994 yılında emekli olunca tekrar Bursa'ya taşındılar. 1998'de anne-babası boşanınca, annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul‘a teyzesinin yanına yerleştiler.

Gençliği Kadıköy'de geçmiştir. İlkokul 2'nci sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi aldı. Kadıköy İntaş Lisesinden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmeye başlamış ve bitirmiştir. Aslı Vuslateri adında müzisyen bir ablası vardır. “Dot” tiyatrosunda oyuncu olarak çalıştı.

İLK DENEYİMİ RUHSAR DİZİSİYLE…

İlk oyunculuk deneyimini “Ruhsar” dizisiyle yaşayan Gonca Vuslateri'nin daha geniş kitlelere ulaşması ise Küçük Sırlar dizisinde canlandırdığı “Ceyla” karakteriyle olmuştur. Son olarak 2012 yazında yayınlanan ve ekranAilem dizisinde Yıldız karakterini canlandırmıştır.

Gonca Vuslateri, Kanal D'de yayınlanan “Yalan Dünya” dizisinde Orçun'un Sevgilisi Eylem karakterini ve dizinin ilerleyen bölümlerinde senaryoya dahil olan Vasfiye Teyze karakterlerini canlandırmaktadır. Özellikle Vasfiye Teyze karakteri ve replikleri (Ne Çektin Be..) şimdiden unutulmaz karakterler arasına girmeye aday olmuştur.

Evinde televizyon olmayan Gonca Vuslateri, Televizyonda yer almayı çok seviyor. Gonca Vuslateri, Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ile birliktelik yaşadı. Punck Rock' tiyatro oyunuyla, 16'ncı Sadri Alışık Ödüllleri'nde Efes Özel Ödülü'nü Hakan Kurtaş'la paylaştı.

Oyuncu Gonca Vuslateri'den meslektaşı Fırat Tanış hakkında şok sözler!
Gonca Vuslateri kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Oyuncu Gonca Vuslateri'den bebeğinin babası hakkında açıklama!
6 aylık hamile Gonca Vuslateri gözü yaşlı şekilde paylaştı... Gonca Vuslateri'den hamilelik pozları! Ünlü isimlerden art arda Süper Kupa tepkisi 5 aylık hamile olan ünlü oyuncudan ''Düğün ne zaman?'' sorusuna yanıt! Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu Amerika'da doğum yapması için Türkiye'yi kötüleyenlere sert sözler! Sıcak Kafa neden iptal oldu? Gonca Vuslateri ve Doğacan Güneş'in Filminde Flaş Gelişme! Bir haftalık emek çöpe gitti! Gonca Vuslateri'nin 'Cenazemize Hoş Geldiniz' filmi yeniden çekilecek Gonca Vuslateri'yi kahredem ölüm: 'Kalbimi paramparça eden bir hisle baş başayım' İmaj tazeleyen Gonca Vuslateri saçlarını kısacık kestirdi Gonca Vuslateri'den MHP'li Ahmet Çakar'a 'sütyensiz' tepki! Gonca Vuslateri hamile mi? Evlilik sorusuna jet yanıt Oyuncu Gonca Vuslateri, akrabası şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ı mezarı başında andı Gonca Vuslateri'den Serdar Ortaç'a: 'Bu nasıl leşlik!' Hande Yener'in geçmişini hatırlattığı İzzet Yıldızhan'ın unutulmaz skandalları yeniden gündem oldu Gonca Vuslateri, Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözlerinden uyarlanan şarkı eşliğinde dans etti Kameramana tokat atan Muharrem Sarıkaya'ya ünlü isimler ateş püskürdü Gonca Vuslateri'den tepki: "Gel bi bana tokat at bakayım." Gonca Vuslateri sette göbeğini açıp pijamalarıyla dans etti Gonca Vuslateri kargo çalışanının tacizine uğradı! Skandalı Twitter'dan ifşa etti Gonca Vuslateri'yi görenler tanıyamadı! Yeni tarzıyla büyüledi Oyuncu Gonca Vuslateri’ den Hayranlarına Mesaj Var! Bacağı Kaynar Su İle Yanmıştı! İşte Son Durumu Gonca Vuslateri iç çamaşırlarını paylaştı! Kulisteki pozları olay oldu! Belinden aşağı kaynar su dökülmüştü! Gonca Vuslateri son halini paylaştı! İşte yeni tarzı! Türkiye'nin sağlık sistemini öven Gonca Vuslateri linç edildi Gonca Vuslateri: Benim devlet makamlarına düşmanlığım olamaz