Üzerine kaynar su dökülmüştü! Gonca Vuslateri yanan bacağının son halini gösterdi

Geçtiğimiz Nisan ayında koronavirüse yakalandığını duyurmasının ardından evinde talihsiz bir kaza geçiren ve üzerine kaynar su dökülen oyuncu Gonca Vuslateri kötü günleri atlattı. Cinangir'de görüntülenen oyuncu yaşadığı olayın psikolojik etkilerinden bahsederek iyileşme süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

34 yaşındaki oyuncu Gonca Vuslateri, koronavirüse yakalanıp evinde tedavi gördüğü sırada belinden aşağı kaynar su dökülmesi sonucu bacakları yanmıştı.


Koronavirüs tedavisine evinde devam ettiği sırada hazırladığı burnunu açması için içinde kekik yağı olan kaynar suyu üzerine döken Vuslateri, başından geçen talihsiz kazayı sosyal medyadan şu sözlerle duyurmuştu;

''Ben kıyamete hasret kalmışım sanırım. #nostradamus‘un kehanetlerine tekrar bakmalıyım sanırım. Şöyle bir yazı arıyorum orada“ ha bu arada Gonca’ya da şunlar olacak”... Covid 3. Gün. / ve dün burnumu biraz açsın diye içine kekik yağı döktüğüm bir tencere kaynar suyu belimden aşağı foşş diye dökerek İstanbul’u ayağa kaldırdım. Çığlıklarımla.. Olaya anında müdahale edip eve ambulansı yollayıp benimle olabilecek en hızlı şekilde ilgilenen tüm #taksimacıbadem ailesine, muhteşem doktorlarına.. Prof. Dr. Mehmet Veli Karaaltın’a .. Arzu Karataş ve Mensure Özbek’e çok teşekkür ediyorum. Kök hücre tedavisi ile kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım. Harika projemden 10 gün daha uzaktayım ama inanıyorum ki bu da geçecek.. neler neler geçmedi ki.. Cihangirim.. köpeklerim .. sokak kedilerim size emanet bi kaç gün. Sedasyonu almadan önce son cümlem şuydu “Cissy’nin ilaçları..” Covid daha iyi .. “abla sana olanlar olmuş biz çok tutmayalım” gibi davranıyor dünden beri. Her defasında ve her dakika benimle ilgilenen sağlık personellerini uykumda dahi alkışlıyorum burda.. Elleri dert görmesin.. Yine hayatımı kurtardınız.. var olunuz! Gözlerim acuk şişti tabii.. şuraya bi “seni seviyorum Gonca” yazarsanız oh ne ala! Sağlık! En önemlisi sağlık. Gerisi gelir..''


Kaynar suyun üzerine dökülmesiyle belinden aşağısı ciddi şekilde yanan Vuslateri soluğu hastanede almış, uzunca bir süre hem vücudundaki yanıklar için hem de koronavirüs tedavisi görmüştü.

Uzun süre hastanede yatan ve vücudundaki yanıklar için bir operasyon geçiren Vuslateri, geçtiğimiz günlerde Cihangir sokaklarında köpeğiyle birlikte görüntülenmiş ve maske takmaması dikkat çekmişti. Oyuncu, kendisine yöneltilen sorulara sessiz kalıp yoluna devam etmişti.

Üzerine kaynar su dökülmüştü! Gonca Vuslateri yanan bacağının son halini gösterdi


Yanıkları için kök hücre tedavisi göreceğini açıklayan Gonca Vuslateri, önceki akşam yeniden Cihangir'de görüntülendi.

''35 GÜN HASTANEDE YATINCA ÖZLEMLE İŞİME DÖNMEYİ HAYAL ETTİM''

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Vücudundaki yanık izleri belli olan Vuslateri, "Şu an çok iyiyim. Hastaneden çıktım. Setlere başladım. Şu anda devam eden bir dijital platform için film çekiyoruz. Her şey yolunda gidiyor. Keyfim çok yerinde, diyecek de bir şey bulamıyorum. Çünkü hakikaten 35 gün hastanede yatınca özlemle, ısrarla sadece işime dönmeyi hayal ettim. Çok şükür ayaktayım yanıklarım iyileşiyor. Uzun zamana yayılan yaklaşık 10 operasyon, PRP ve kök hücre tedavisi oldum. Doku yenilenmesi ile alakalı tüm operasyonlar gerçekleştirildi. Fakat artık psikolojik olarak kendimle barışma, kabul etme ve bunun biraz zaman alacağını kabul etme zamanı" açıklamasında bulundu.

Üzerine kaynar su dökülmüştü! Gonca Vuslateri yanan bacağının son halini gösterdi - Resim : 2

Meditasyon ve nefes egzersizleri de yaptığını belirten Vuslateri, ''İşim de çok iyi geçiyor. Canımın acısı daha yeni geçti. Hayat, bileğimde ufak bir zorlanma var. Ama iyi gidiyor. "Gören insanların vücudumuzda değiştiremeyeceğimiz yaralara karşı haklı olarak toleransları çok düşük, ama onların verdiği o büyük tepkiler karşısında sizin de duygusallaşmamanız mümkün değil. Allah vücudunda değiştiremeyeceği özellikleri olan herkese sabır ve kendiyle barışık bir irade versin'' dedi.

Üzerine kaynar su dökülmüştü! Gonca Vuslateri yanan bacağının son halini gösterdi - Resim : 3

Üzerine kaynar su dökülmüştü! Gonca Vuslateri yanan bacağının son halini gösterdi ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri yanık yanık izi cihangir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.