Koronavirüsü atlatan Gonca Vuslateri 'pes' dedirtti!

Geçtiğimiz ay koronavirüse yakalandıktan kısa bir süre sonra üzerine kaynar su dökülen oyuncu Gonca Vuslateri yeniden hastaneye yatarak bir operasyon daha geçirmişti. 34 yaşındaki oyuncu kötü günleri geride bıraktı. Önceki gün Cihangir sokaklarında köpeklerini gezdirirken görüntülenen Vuslateri'nin maske takmaması ise dikkat çekti.

Geçen ay koronavirüse yakalanan oyuncu Gonca Vuslateri, burnunu açması için içinde kekik yağı olan kaynar suyu yanlışlıkla üzerine dökmüş ve talihsiz bir kaza yaşamıştı. Belinden aşağısı ciddi şekilde yanan Vuslateri hastaneye yatmıştı.

Koronavirüsü atlatan Gonca Vuslateri 'pes' dedirtti!

CİHANGİR'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Koronavirüsü atlatan ve yanıkları için kök hücre tedavisi olacağını duyurup hastaneden taburcu olan oyuncu, yaşadığı talihsiz kaza sonrası ilk kez ikamet ettiği Cihangir'de köpekleriyle birlikte objektiflere takıldı.

Koronavirüsü atlatan Gonca Vuslateri 'pes' dedirtti! - Resim : 2

Hafta sonu kısıtlamasında köpeklerini dolaştırmak için dışarıya çıkan oyuncu, bir ara yakınlardaki bir kafeden kahve alıp dostlarıyla hasret giderdi.

Koronavirüsü atlatan Gonca Vuslateri 'pes' dedirtti! - Resim : 3

SOKAKTA MASKESİZ DOLAŞTI

Gonca Vuslateri yanık bölgelerini açıkta bırakıp rahat hareket etmesi için giydiği pantolonuyla dikkat çekerken, ünlü oyuncunun pandemi kurallarını çiğneyerek, maskesiz olarak dolaşması görenlere ‘pes’ dedirtti.

Sol bacağındaki yanık izleri görülen oyuncu, bu sırada fotoğraflarının çekildiğini fark edince, sinirlenip tepkisini kendince söylenerek gösterirken, basın mensuplarının soru sormasına fırsat vermeden hızlıca evinin yolunu tuttu.

Koronavirüsü atlatan Gonca Vuslateri 'pes' dedirtti! - Resim : 4

Vuslateri’nin bacağındaki yanık izleri dikkat çekti.

AĞRIDAN AĞLAMA GELİYOR'

Vuslateri, tedavi görürken yaptığı bir paylaşımda "Ciddi anlamda insana ağrıdan ağlama geliyor. İnsanın ciğerinde halay çekiyorlar. Kimseyi dinlemedik, etmedik diyemem. Maske ve eldivenle gezdik" diye yazmıştı.

 

Koronavirüsü atlatan Gonca Vuslateri 'pes' dedirtti! ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri maske cihangir pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.