Türkiye'nin sağlık sistemini öven Gonca Vuslateri linç edildi

Gonca Vuslateri’nin, Günaydın'a verdiği röportajda ‘Türkiye acil müdahalelerde, tedavilerde çok iyi bir sağlık sistemine sahip’ demesi, bazılarının çok hoşuna gitmedi. Kendilerini ‘demokrat, özgürlükçü’ etiketleriyle pazarlamaya çalışan bu kesimin içinden nasıl bir saldırgan ruh çıktığına şahit olduk. Yani makyajları aktı, gerçek yüzleri ortaya çıktı.


Günaydın köşe yazarı Tuba Kalçık bugünkü yazısında Gonca Vuslateri’yi kaleme aldı. İşte o yazı…

Bu hafta oyuncu Gonca Vuslateri ile çok özel bir söyleşi yaptım. Deyim yerindeyse hayata dair her şeyi konuştuk ünlü oyuncu ile. Malum uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele etti Vuslateri.

gonca vuslateri

SOSYAL MEDYADA LİNÇ EDİLDİ

Söyleşi sırasında yaşadığı sağlık sıkıntısını anlatırken ülkemizdeki sağlık sisteminin işleyişine yönelik de tespitlerde bulundu. Oyuncunun "Türkiye müdahalelerde, tedavilerde çok iyi bir sağlık sistemine sahip" demesi, bazılarının çok hoşuna gitmedi anlaşılan. Yine bilindik saldırgan ve hakaretamiz üslupla sosyal medyada yazdıkça yazdılar.

Artık nasıl bir ideolojik saplantı içindelerse kendi savundukları şeyin dışında söz söyleyeni hedef göstererek adeta intikam alıyorlar. Hafta başında kendilerini 'demokrat, özgürlükçü' etiketleriyle pazarlamaya çalışan bu kesimin içinden nasıl bir saldırgan ruh çıktığına şahit olduk. Yani makyajları aktı, gerçek yüzleri ortaya çıktı.

 

 

Türkiye'nin sağlık sistemini öven Gonca Vuslateri linç edildi ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri