Gıda

Halkın geleneksel yollardan elde ettiği, koruduğu ve yaşaması için tükettiği her türlü bitkisel, hayvansal ve madensel ürün, özdek, yiyecek, içecek.

Canlı dokuların yapısına giren ve organizmalara enerji temin eden, su, karbohidratlar, yağlar, proteinler, tuzlar, vitaminler ve mineralerden oluşan maddeler.

Canlıların büyüme ve gelişmesi için gerekli olan organik ve inorganik maddeler, besin maddesi.

Türk gıda ihracatçıları ABD’den ticari bağlantılarla döndü
SuperFresh, çocukların ‘Pizza Aşkı’nı kutladı! Bunge Türkiye’de Gıda Çözümleri Kategorisinde Şms Kopuz Gıda İle Büyüy
Kızıldeniz gerilimi gıdada rotayı Türkiye’ye çevirdi Artış devam ediyor! Ekonomik güven endeksi 100’e yaklaştı Körfez’in gıdası Türkiye’den gidecek 2023 yılı temel gıda ihracatı 12.4 milyar dolar   Sucuk yerken iki kez düşüneceksiniz... Gıda ihracatçısı Dubai’deki 4 fuara 137 firmayla çıkarma yaptı İnsanlık dramı giderek derinleşiyor: Gazze'de beş günlük yiyecek kaldı Markaları önce eleştiriyor, sonra sponsor alıyor Tarımsal girdi fiyat endeksi yükselmeye devam etti Üretimde skandal olay: Çıplak şekilde zeytin üretim havuzuna daldı! Uşak'ta gıda zehirlenmesi! 19'u çocuk 24 kişi hastanelik oldu... Kreatin nedir? Yararlı mıdır? Kreatin ne işe yarar? BCAA nedir? Zararlı mı? BCAA ne için kullanılır? Uzman isim uyardı: Asla tekrar ısıtıp tüketmemeniz gereken 10 gıda! Balgam atamıyorsanız, uzmanların önerdiği gıdaları deneyin! İngiltere, genetiği değiştirilmiş gıdaları yasal hale getirdi İstanbul'da bazı marketler et fiyatını sabitleme kararı aldı! Deprem çantasına koyacağınız yiyeceklere dikkat edin 700 TL gıda yardımı ile market alışverişi yapacaklara destek geldi! Ülker: Gıda fiyatlarında denge dönemi bekliyoruz Suudi Arabistan’ın gıdası Türkiye’den gidecek Ziraat Bankası’ndan gıda harcamalarınıza aralık ayı boyunca destek! Gıda harcamalarınıza 150 TL tutarında destek verilecek! Kasım ayında zam şampiyona gıda sektörü oldu! Gıda sektöründe fahiş fiyat artışı yakın takibe alındı Bu 5 Besini Yediğinizde Sekste Zaman Probleminiz Kalmıyor! 1 trilyon 81 milyar lira israf