Esra Dermancıoğlu

Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri almıştır. Ayrıca yurt dışında da çeşitli dersler almıştır. Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2010 yılında ise çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol almıştır. Ayrıca çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Dermancıoğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisinde Mukaddes rolü ile kameraların karşısına geçmiş ve tanınır olmuştur. Son olarak, Kadın İşi: Banka Soygunu isimli sinema filminde Dürdane rolünü canlandırmıştır. Eşinden oyuncu olmasını istemediği için boşanan Dermancıoğlu'nun bu evliliğinden bir kızı bulunmaktadır.

Esra Dermancıoğlu, Hudutsuz Sevda dizisine veda etti!
Başına çorap geçiren Esra Dermancıoğlu, estetikli ünlüleri tiye aldı! Esra Dermancıoğlu, 'normalleşme' tartışmalarına tepki gösterdi
Esra Dermancıoğlu 'tükenmişlik sendromu'na yakalandı Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Ümran'ın Korkunç Sırrı Ortaya Çıktı! atv’nin yeni dizisi “Bir Küçük Gün Işığı” yayın tarihi belli oldu! Esra Dermancıoğlu'nun külotlu çoraplı dansı olay oldu! Beğeni yağdı! Esra Dermancıoğlu'ndan 53. yaşına özel cesur paylaşım Esra Dermancıoğlu da Tarkan'a Sitem Eden Ünlülerden Oldu! Megastar'dan Geri Takip İstiyor Esra Dermancıoğlu gençlik yıllarını paylaştı! Görenler kızı Refia zannetti 53 yaşına giren Esra Dermancıoğlu yaş gününde çıldırdı! Belçim Bilgin'in yorumu dikkat çekti Esra Dermancıoğlu'ndan 'zayıfla' şeklindeki yorumlara göbekli yanıt Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf! Aradığı erkeğin özelliklerini açıkladı! Sonunda ortaya çıktı! İşte oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun eski eşi Esra Dermancıoğlu sır gibi sakladığı kızı Refia'yı ilk kez gösterdi! Mukaddes yenge fena kızdı! Kendine sövdü... Esra Dermancıoğlu 'aşk' yorumlarına isyan etti! Bir Zamanlar Çukurova Behice öldü mü? Esra Dermancıoğlu diziden neden ayrıldı? Ünlü oyuncu hastalığını açıkladı! Bir Zamanlar Çukurova Behice ölüyor mu? Esra Dermancıoğlu diziden ayrılacak mı? Esra Dermancıoğlu'ndan korona mesajı! 'Kenan' soruları bunalttı! İlgi çeken paylaşım! Birlikte tatile çıktıkları ortaya çıktı! Ünlü oyuncu fenomen oluyor! Emine Bulut paylaşımlarına tepki gösterdiler! Gözyaşları içinde poz verdi! Yüzümdeki o p.ç gülümseme hayatımdan eksik olmasın Esra Dermancıoğlu 16 yaş küçük sevgilisiyle! Esra Dermancıoğlu kimdir?