Hazal Kaya'dan minik kızı Leyla Süreyya ile ilk poz

2019 yılında müzisyen ve film yönetmeni Ali Atay ile nikah masasına oturan ve bu evliliğinden Fikret Ali adında 3 yaşında bir oğlu olan oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz günlerde ikinci kez annelik sevinci yaşamıştı. Kızı Leyla Süreyya'yı kucağına alan Kaya, kızıyla ilk pozunu takipçileriyle paylaştı. Bebeğinin yüzünü gösteren Kaya'nın fotoğrafına beğeni yağdı.

2019 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay (46) ile nikah masasına oturan Hazal Kaya (32), doğumunun son anına kadar depremzedeler için yardım çalışmalarına katılmıştı. AHBAP Derneği'nin depremzedeler için yardım çalışmalarına katılan oyuncu kısa süre önce bebeğini dünyaya getirmişti.

hazal kaya

İKİNCİ KEZ ANNELİK HEYECANI YAŞADI

Fikret Ali adında 3 yaşında bir oğlu olan Kaya ikinci kez anne oldu. Bir kız bebek dünyaya getiren Kaya, bebeğine Leyla Süreyya adını verdi. Hazal Kaya, sosyal medya hesabından Süreyya Leyla adını verdiği kızıyla çekildiği kareyi paylaştı.

7,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından kızı Leyla ile karesini yayınlayan Kaya'nın paylaşımına saatler içinde 700 bin beğeni geldi. Takipçileri ünlü oyuncunun kızıyla karesini yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Aralarında Burak Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Enis Arıkan, Ceyda Ateş, Berfu Yenenler, Arzum Onan, Songül Öden, Gamze Erçel, Merve Özbey, Doğa Rutkay Kamal, Esra Dermancıoğlu, Pelin Akil gibi ünlü isimler Kaya'ya tebrik mesajları gönderdi.

İşte Hazal Kaya ve minik kızı Leyle Süreyya:

Hazal Kaya'dan minik kızı Leyla Süreyya ile ilk poz - Resim : 3

Hazal Kaya'dan minik kızı Leyla Süreyya ile ilk poz ile ilgili etiketler Hazal Kaya Ali Atay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.