Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Sürpriz İtiraf Geldi! Seyirci Bunu Beklemiyordu

Bir Küçük Gün Işığı yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri haline geldi. Bunda kuşkusuz hikayenin güçlü olmasının da payı var ancak Berk Oktay, Seray Kaya, Tuğçe Açıkgöz ve Şeyma Korkmaz'ın performansları da belirleyici oldu. Dizinin yeni bölümünde ise kimsenin beklemediği bir itiraf geldi. İşte Bir Küçük Gün Işığı 7. bölüm detayları...

Pazartesi akşamlarının yeni fenomeni Bir Küçük Gün Işığı 7. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Güçlü rakipleri Alparslan Büyük Selçuklu ve Yasak Elma'ya rağmen reytinglerde beklenenin üzerinde bir başarı gösteren Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümleriyle de heyecan yaratmaya devam ediyor. Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Sürpriz İtiraf Geldi! Seyirci Bunu Beklemiyordu.

NG Medya imzalı ve yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Berk Oktay, Seray Kaya, Tuğçe Açıkgöz, Esra Dermancıoğlu ve Şeyma Korkmaz oynarken küçük Güneş'i ise Azra Aksu canlandırıyor.

Elif ve Güneş karakterlerinin izleyenlere dram dolu anlar yaşatması Bir Küçük Gün Işığı'nın hikayesinin ne kadar etkileyici olduğunu gösterdi. Dizinin yayınlanan 6 bölümü de reytinglerde başarı gösterdi.

Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Sürpriz İtiraf Geldi! Seyirci Bunu Beklemiyordu

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI'NDE BEKLENEN İTİRAF!

Bir Küçük Gün Işığı 7. bölümünde Fırat'ın üniversiteden arkadaşı Sude ile olan ilişkisi tamamen bitebilir. Fırat'ın Sude'ye, Elif'e aşık olduğunu söylemesi artık an meselesi. Sosyal medya kullanıcıları da Fırat'ıhn bu hareketini adeta iple çekiyor.

Bir Küçük Gün Işığı 7. bölümü Pazartesi akşamı atv'de olacak.

Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Sürpriz İtiraf Geldi! Seyirci Bunu Beklemiyordu ile ilgili etiketler ATV Bir Küçük Gün Işığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.